Sony HT-A5000: Μία ηχομπάρα για κινηματογραφική εμπειρία

Το soundbar HT-A5000 πρόσθεσε στη σειρά ηχοσυστημάτων της η Sony.

Πρόκειται για ένα Dolby Atmos 5.1.2 καναλιών soundbar, που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη συγκίνηση της κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι σας, χάρη στη αναγνωρισμένη τεχνολογία ήχου της Sony, που συμπεριλαμβάνει το Vertical Surround Engine και το S-Force PRO Front Surround.

Το HT-A5000 διαθέτει Vertical Surround Engine, την προηγμένη τεχνολογία surround ήχου της Sony, που σας επιτρέπει να ζήσετε την συγκίνηση της μεγάλης οθόνης στο σπίτι, χάρη στην υποστήριξη μορφών ήχου όπως Dolby Atmos και DTS:X.

Τα μπροστινά ηχεία και τα ηχεία που στέλνουν ήχο προς τα πάνω, σε συνδυασμό με τη μοναδική επεξεργασία σήματος της Sony, αναπαράγουν «κάθετο» ήχο, κάτι που σημαίνει ότι το soundbar HT-A5000 μπορεί να «τοποθετήσει» τον ήχο σε κάθετο χώρο. Μπορείτε να βιώσετε τον ήχο που προέρχεται από πάνω, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης ηχείων στην οροφή και να απολαύσετε έναν ρεαλιστικό, πολυδιάστατο ήχο, κάνοντας τις βραδιές ταινιών με την οικογένειά σας ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Το HT-A5000 διαθέτει επίσης S-Force PRO Front Surround για να δημιουργήσει ένα ακόμη ευρύτερο, οριζόντιο ηχητικό πεδίο. Χρησιμοποιεί τις μπροστινές μονάδες X-Balanced Speaker και τη μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony για να αναπαράγει ένα ευρύ και καθηλωτικό ηχητικό πεδίο οριζόντια.
Για να απολαύσετε μια ακόμη πιο εξατομικευμένη και συναρπαστική εμπειρία ήχου, το HT-A5000 διαθέτει βελτιστοποίηση πεδίου ήχου (Sound Field Optimization).

Το HT-A5000, με ενσωματωμένα μικρόφωνα, μετρά έξυπνα το ύψος και το πλάτος του δωματίου, καθώς και τη θέση του προαιρετικού subwoofer και των πίσω ηχείων και βελτιστοποιεί τον ήχο για να ταιριάζει τέλεια με τη διάταξη του δωματίου σας. Με το HT-A5000, μπορείτε να απολαύσετε τη βελτίωση πεδίου ήχου (Sound Field Optimization) με ή χωρίς προαιρετικά ηχεία, ενεργοποιώντας απλώς την απλή διαδικασία βαθμονόμησης κατά την αρχική ρύθμιση ή από το αρχικό μενού.

Τα ισχυρά ηχεία του HT-A5000 συνεργάζονται για να παρέχουν καθαρό ήχο μεγάλης εμβέλειας. Το HT-A5000 διαθέτει ενσωματωμένο διπλό subwoofer για βαθιά μπάσα και δύο ηχεία με κατεύθυνση προς τα πάνω που αντανακλούν τον ήχο στο ταβάνι για συναρπαστικό, εναέριο ήχο.

Το soundbar διαθέτει επίσης δύο tweeters που αναπηδούν τον ήχο στους τοίχους και διευρύνουν την surround ακουστική για να σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία που υπερβαίνει το μέγεθος της τηλεόρασής σας.

Τα ηχεία που έχουν κατεύθυνση προς τα πάνω, το ενσωματωμένο διπλό subwoofer και το μπροστινό ηχείο διαθέτουν τη μοναδική μονάδα ηχείων X-Balanced Speaker της Sony. Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος των ηχείων, καθώς επίσης αυξάνει την ηχητική πίεση για μπάσο και μεγαλύτερη φωνητική διαύγεια.

Exit mobile version