Huawei Watch GT 3: Ένα smartwatch με πολύ στυλ

Το HUAWEI WATCH GT 3 εντυπωσιάζει με το design και την αισθητική του, παραπέμποντας με την κομψότητά του σε κλασικά ρολόγια, ενώ διαθέτει ισχυρή μπαταρία διάρκειας 2 εβδομάδων και σημαντικά αναβαθμισμένο software και hardware.

Το νέο smartwatch προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας, καθώς και δεκάδες προγράμματα άθλησης, με σκοπό να παροτρύνει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα τη φυσική τους κατάσταση και να ανακαλύπτουν νέα σπορ που τους ταιριάζουν.

Καθώς τα wearables γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, συμβάλλουν πλέον όσο και τα ρούχα στην προσωπική αισθητική και το ιδιαίτερο στυλ του καθενός. Ωστόσο, τα έξυπνα gadgets όπως τα smartwatches παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο, καθώς δεν αποτελούν μόνο όμορφα αξεσουάρ, αλλά χάρη στις πολλές λειτουργίες τους, μας δίνουν κίνητρο να φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Το HUAWEI Watch GT 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη – 46 mm και 42 mm. Και οι δύο εκδόσεις μοιάζουν εντυπωσιακά με κομψά, συμβατικά ρολόγια. Αν και και οι δύο εκδόσεις είναι ελαφριές (42,6γρ. και 35γρ. αντίστοιχα), το Watch GT 3 42 mm είναι πιο λεπτό: η τέλεια επιλογή για χρήστες που αγαπούν τα μίνιμαλ και διακριτικά αξεσουάρ.

Όσον αφορά στα υλικά κατασκευής, η εμπρόσθια όψη της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ελαφρύ και ανθεκτικό στη θερμότητα και το κρύο, ενώ η οπίσθια έχει φτιαχτεί από πολυμερείς ίνες για ακόμα πιο ενισχυμένη αντοχή.

Το καντράν του HUAWEI WATCH GT 3 έχει αναβαθμιστεί τόσο σε ανάλυση όσο και σε μέγεθος. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των 1,3 ιντσών, το HUAWEI WATCH GT 3 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης και στις δύο εκδόσεις, ανδρικό (46 mm) και γυναικείο (42 mm). Το εξαιρετικά καθαρό τρισδιάστατο διάφανο καμπύλο γυαλί παρέχει πλήρη ορατότητα σε κάθε σημείο εστίασης. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες φαίνονται με μια ματιά, κάθε φορά που σηκώνετε τον καρπό σας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς GT, το HUAWEI WATCH GT 3 έρχεται με περιστρεφόμενη κορώνα και απτική ανάδραση, προσφέροντας μία νέα έξυπνη διαδραστική εμπειρία για τους χρήστες, είτε αλληλεπιδρούν με τα προγράμματα και τις εφαρμογές, είτε εξετάζουν τις επιλογές του μενού, είτε απλά ρυθμίζουν την ώρα.

Για να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, το νέο smartwatch υποστηρίζει ρυθμιζόμενες προσόψεις. Πάνω από 10.000 προσόψεις με διαφορετικό θέμα είναι διαθέσιμες για λήψη -άλλες τολμηρές, άλλες μίνιμαλ, άλλες κομψές ή απλά λειτουργικές- έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει με το ντύσιμο, τη διάθεση ή την ατζέντα της ημέρας.

Είτε ετοιμάζεστε να πάτε για τρέξιμο είτε είστε καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο, έχετε στη διάθεσή σας το ρολόι που ταιριάζει κατάλληλα στην κάθε περίσταση.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά λουράκια που αλλάζουν εύκολα, με μία κίνηση, όπως λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, λάστιχο, δέρμα και λουράκι “Milanese” (το γυναικείο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα) σχεδιασμένο αποκλειστικά για το HUAWEI WATCH GT 3.

Exit mobile version