Ένας γιατρός… αποκαλύπτει τα πιο μαγικά και εξωτικά μέρη στον κόσμο (photos)

Μαγικές είναι οι εικόνες.

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την φωτογραφία, μια και είναι γιατρός, ωστόσο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες ακολούθους στα social media. Ο λόγος έχει να κάνει με τα μαγικά τοπία που παρουσιάζει στον λογαριασμό του και επιτρέπει στους… φίλους του να ονειρευτούν πως βρίσκονται σ’ έναν από τους εξωτικούς προορισμούς που δείχνει.

Ο λόγος γίνεται για τον Τιάγκο Λόπες από την Βραζιλία, ο οποίος μετρά ήδη περισσότερους από 450 χιλιάδες ακολούθους στα social media. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, δεν χρησιμοποιεί επαγγελματικό εξοπλισμό για να πετύχει την τέλεια φωτογραφία, αλλά το κινητό του τηλέφωνο και ένα drone, τα οποία του προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλει.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Μεταξύ των τοπίων που έχει παρουσιάσει βρίσκεται και η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ζάκυνθος. Ο Τιάγκο Λόπες βρέθηκε στην παραλία «Ναυάγιο» που είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο, ενώ ακόμα παρουσίασε και την ξύλινη γέφυρα που ενώνει το νησί του Ιονίου με τον Άγιο Σώστη.

Ακόμα, μεταξύ των φωτογραφιών του Βραζιλιάνου αναισθησιολόγου, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές παραλίες από το αρχιπέλαγος του Παλαουάν στις Φιλιππίνες, το οποίο περιλαμβάνει 1.780 νησιά. Παράλληλα, σημαντικό μέρος της συλλογής καταλαμβάνουν ακτές της Ιταλίας, στην Σαρδηνία, την Καλάμπρια αλλά και την ακτή Αμάλφι.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες; Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (vid)

Αυτοκίνητο βγάζει… φλόγες από κάτω – Δεν υπάρχει αυτό που έγινε (video)

Πήρε τις φλούδες από τις μπανάνες και τις έβαλε στον κήπο – Δείτε γιατί (photos)

Exit mobile version