Η μαρτυρία μιας μητέρας για τον καρκίνο του μαστού. Πώς το κατάλαβε (photo)

Μια γυναίκα που πάσχει καρκίνο μιλάει για τα σημάδια που την προειδοποίησαν.

Η Κλαιρ μοιράζεται τη φωτογραφία για να προειδοποιήσει τον κόσμο. Ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα πόσταρε τη φωτογραφία με το στήθος στο facebook, ποτέ δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε σε εκείνη. Η Κλαιρ είναι μια γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και παρακινεί και άλλα άτομα να ψαχτούν (άνδρες, γυναίκες) τους προτρέπει να ψάξουν το στήθος τους και το σώμα τους για να προλάβουν μια τέτοια κατάσταση.

Η ίδια μιλάει για την εμπειρία της όσο και για αυτό που διανύει αυτές τις ώρες… Εάν εντοπίσετε κάτι ασυνήθιστο για το στήθος σας – είτε πρόκειται για ένα μαύρισμα, ένα λακκάκι, ή μια αλλαγή στο σχήμα ή μέγεθος – θα πρέπει να λάβουν οι άνθρωποι σοβαρά υπόψη τις συμβουλές της Warner, συστήνουν.

«Το στάτους και η φωτογραφία που ποτέ δεν περίμενα πως θα ανεβάσω – Παρακαλώ διαβάστε και κυρίως κοιτάξτε καλά. Αυτή είναι μια φωτογραφία του αριστερού μαστού μου. Στο σημείο που βλέπετε τη μικρή μελανιά έκανα βιοψία. Το ανεπαίσθητο λακκάκι είναι ένα σπάνιο και σχεδόν άγνωστο σύμπτωμα του καρκίνου του μαστού. Είναι πολύ εύκολο να σου ξεφύγει. Το είδα χάρη σε ένα άλλο ποστ που κοινοποίησε μια φίλη».

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video)

Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα – Δείτε τι έφτιαξε (video)

Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)

Exit mobile version