Έξυπνα Makeup Hacks που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Makeup Hacks: Οι περισσότεροι από εμάς έχουν μάθει τα βασικά όσον αφορά το μακιγιάζ – πράγματα όπως πώς να αφαιρέσετε αδιάβροχη μάσκαρα, πού να εφαρμόσετε ρουζ και πώς να καλύψετε ένα zit με το σωστό κονσίλερ.

Αλλά ακόμα κι αν φοράτε σκιά ματιών και θεμέλια για δεκαετίες, υπάρχουν μερικά κόλπα επόμενου επιπέδου που θα σας αφήσουν να αναρωτηθείτε, «Πώς δεν το ήξερα ;». Έτσι, αν θέλετε να μάθετε μερικές έξυπνες συμβουλές ομορφιάς που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα – ενώ ταυτόχρονα αναζητάτε περισσότερα glam από ποτέ! – είστε στο σωστό σημείο.

Από τα δοκιμασμένα και αληθινά μυστικά της ομορφιάς μέχρι τις τεχνικές μακιγιάζ που βασίζονται στους celebs (σας βλέπουμε, τονίζετε και περιγράμματα), έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα που προτείνουν οι επαγγελματίες του μακιγιάζ.

1.Τοποθετήστε πούδρα στις βλεφαρίδες σας

Έπειτα από την πρώτη εφαρμογή της μάσκαρα θα απλώσετε στη συνέχεια με ένα βουρτσάκι λίγη πούδρα και μετά συνεχίστε κανονικά με τις υπόλοιπες στρώσεις. Αυτό το επιπλέον βήμα θα βοηθήσει τις βλεφαρίδες σας να αποκτήσουν έξτρα όγκο και να φαίνονται πιο μεγάλες.

2. Μάθετε πώς να εφαρμόζετε eyeliner για να συμπληρώσετε το σχήμα των ματιών σας

Τα μάτια του καθενός είναι διαφορετικά , κάτι που σημαίνει ότι το eyeliner όλων πρέπει να τραβηχτεί και λίγο διαφορετικά. Αρχικά, μάθετε το σχήμα των ματιών σας (μάτια με κουκούλα, μειωμένα, μονόπλευρα ή στρογγυλά) και στη συνέχεια, μάθετε το καλύτερο eyeliner για χρήση και τον σωστό τρόπο εφαρμογής για να τα κάνετε να ξεχωρίζουν.

3. Ανανεώστε την άδεια μάσκαρά σας

Εάν ο αγαπημένος σας σωλήνας μάσκαρ αρχίζει να είναι λίγο άδειος, προσθέστε μερικές σταγόνες αλατούχο διάλυμα και στροβιλίστε τη βούρτσα σας – θα προσθέσει υγρασία στη φόρμουλα της μάσκαρα και θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της.

4.Τσιμπιδάκι φρυδιών για contouring στη μύτη

Ναι, καλά ακούσατε. Αν σας δυσκολεύει γενικά η τεχνική του contouring στο πρόσωπο, πόσο μάλλον στη μύτη σας έχουμε την λύση. Ανοίξτε το τσιμπιδάκι και τοποθετήστε το στη μύτη. Στη συνέχεια ξεκινάτε με μία ψυχρή καφέ απόχρωση να σκιαγραφείται με οδηγό το τσιμπιδάκι το σχήμα της μύτης. Τέλος διορθώνουμε ή δίνουμε το επίσημο σχήμα με τη βοήθεια του concealer.

5. Σκιαγραφήστε τα περιγράμματά σας με ένα μολύβι φρυδιών

Δεν έχετε κρεμώδες περίγραμμα contouring

Exit mobile version