Soft layers, bobs, copper και όλες οι hot τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο του 2022

Αυτό το φθινόπωρο θα ανανεώσεις το look σου με όλα τα νέα hair trends! 

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι πάντα δύσκολη για όλες, αλλά το μυστικό για να την κάνεις λιγάκι πιο ευχάριστη είναι να περιποιηθείς και να ανανεώσεις τον εαυτό σου. «New season, new me», θα είναι το moto που θα μπει αμέσως τώρα στο μυαλό σου και αν αναρωτιέσαι από που να ξεκινήσεις μια καλή ιδέα είναι τα…μαλλιά!

Είναι γνωστό ότι τα μαλλιά μας το καλοκαίρι ταλαιπωρούνται, γίνονται ξηρά και αφυδατωμένα και με το καιρό ξεκινάνε να «ζητάνε» βοήθεια. Μόλις γυρνάμε από τις διακοπές το ιδανικό είναι να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για να απαλλαγούμε επιτέλους από τις σπασμένες άκρες και την ψαλίδα που «μας χάρισε» απλόχερα το καλοκαίρι και να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας ή…και γιατί όχι, να το αλλάξουμε.

Εχετε μακριά μαλλιά;Δείτε γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε το βράδυ χωρίς να τα μαζεύετε…

Τα μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι μια καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσεις τα μαλλιά σου από τα πλέον άτονα κοψίματα, χρώματα και στυλ που ταλαιπώρησες τους τελευταίους έξι μήνες. Φυσικά και μαζί με το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, έρχονται και νέες τάσεις στο προσκήνιο και σήμερα θα σου πω όλα τα hair trends που θα βλέπεις παντού αυτό το φθινόπωρο. Από κουρέματα, μέχρι χρώματα, αλλά και hairstyles εδώ θα τα μάθεις όλα!

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου του 2022 είναι επιτέλους εδώ και αναλύουμε κάθε μία που πρέπει να δείξεις στον κομμωτή σου την επόμενη φορά που θα καθίσεις στην καρέκλα. Ανανέωσε το καλοκαιρινό στιλ με πλούσιους τόνους, τάσεις που κάνουν δυνατό come back και ίσως ακόμη και ένα κούρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70.

Αυτό το φθινόπωρο θα τολμήσεις την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά σου

Αν ακόμα το μυαλό σου τρέχει σε μια παραλία και ονειρεύεται διακοπές στις Μπαχάμες, αυτές οι νέες τάσεις στα μαλλιά θα σε κάνουν να θες να μαζέψεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και να τα αντικαταστήσεις με φθινοπωρινά items πίνοντας ταυτόχρονα τον ζεστό καφέ σου (fall vibes).

Χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο

Βαθύ κόκκινο

Copper

Σκούρο καστανό

Two-Toned Blonde

Καστανό Ανοιχτό

Platinum

Bronde

Κουρέματα για το φθινόπωρο

Bottleneck Bangs

Shoulder-Length Bob

Soft Layers

French-Inspired Bob

Shag

Blunt Cut

Medium Lengths

Curtain Bangs

Classic Bangs

Hairstyles για το φθινόπωρο

Beach Waves

Up-Do with Face-Framing Pieces

Natural Hair

Claw Clips

Long Sleek Ponytails

Y2K Hairstyles

Εσύ ποια τάση ξεχώρισες και πιστεύεις οτι θα αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για να αλλάξεις το look σου;

Exit mobile version