Αυτό είναι το κόλπο για να καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς τρίψιμο (video)

Το απόλυτο… τρικ για την καθαριότητα.

Πρόκειται για ένα σκεύος που μπορεί να προσφέρει σημαντικές… λύσεις όταν κάποιο μέλος της οικογένειας πεινάει και μπορεί να ετοιμάσει κάτι άμεσα και γρήγορο, χωρίς να χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις μαγειρικής.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η τοστιέρα είναι και μία συσκευή που είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον καθαρισμό της, μια και πολλές φορές τα καμένα λίπη καλύπτουν την επιφάνειά της και μπορούν να… επηρεάσουν και τα υλικά που βάζετε στην συνέχεια.

Όμως, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να την καθαρίσετε πανεύκολα. Και το σημαντικότερο είναι πως δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά έξοδα ή να ξοδέψετε αρκετή ώρα τρίβοντας τις πλάκες. Αυτά που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και λίγο νερό.

Βάζετε την τοστιέρα στην πρίζα για να ζεσταθούν οι πλάκες. Μόλις το κάνετε αυτό, βγάζετε την τοστιέρα από το ρεύμα, καθώς είναι επικίνδυνο και βάζετε το κομμάτι του χαρτιού, όπου έχετε ρίξει μπόλικο νερό και κλείνετε την τοστιέρα. Αφήνετε να κρυώσουν οι πλάκες και να μαλακώσουν τα λίπη και στην συνέχεια μ’ ένα καθαρό χαρτί καθαρίζετε όσα υπολείμματα φαγητού έχουν… μείνει στις πλάκες.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Η παραφυσική σειρά που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε (video)

Big Brother: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη – Δεν μπορούσε να περπατήσει (video)

Καιρός: «Ερχεται κακοκαιρία…»! Η ενημέρωση του Τάσου Αρνιακού (Video)

Exit mobile version