Τι θα συμβεί στα ερωτικά των ζωδίων τον Μάιο;

Ο Μάιος βρίσκεται προ των… πυλών και όλα τα ζώδια, λιγότερο ή περισσότερο, θα ζήσουν ξεχωριστές ερωτικές συγκινήσεις… Διαβάστε τι θα συμβεί στον ερωτικό σας τομέα.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

ΚΡΙΟΣ

Καλώς ή κακώς, αυτό τον μήνα προέχουν οι… κατακτήσεις σας. Οι οικονομικές και ό,τι εσείς οι ίδιοι έχετε φτιάξει και δημιουργήσει με τα χεράκια σας τα ίδια! Θα μου πείτε, «κι εμένα τι με νοιάζει αυτό; Για τα ερωτικά σε ρωτήσαμε». Σωστά το θέτετε, αλλά όταν μπορείς να επιτύχεις κάτι μόνος σου, τότε η αυτοπεποίθησή σου και η λάμψη που εκπέμπεις, είναι αρκετά ερεθιστική, ερωτική και δρα ως πόλος έλξης για το αντικείμενο του πόθου σου.

Προς το τέλος του μήνα το Μπλε Φεγγάρι, η Πανσέληνος στον Τοξότη, με απλά λόγια, θα σας βάλει φωτιά. Καινούρια πλάνα και νέοι ορίζοντες θα ζητήσουν σχεδίαση κι εξερεύνηση αντίστοιχα, και όλοι θα συμμετέχουμε στο κυνήγι των μεγάλων ιδεών, νιώθοντας την δύναμη και την ορμή να δράσουμε, επιδρώντας στο περιβάλλοντα χώρο μας. Είναι η ώρα για να αξιολογήσετε εν τάχει, αλλά και να δράσετε χωρίς ανασταλτικές σκέψεις, πάνω σε ό,τι σας φαίνεται ότι δυσλειτουργεί συναισθηματικά στη ζωή σας.

Είναι μάλλον το σημαντικότερο κομμάτι του μήνα, το τέλος του, μιας κι η σεξουαλική σας ζωή και τα ένστικτά σας, θα ζήσουν περίεργες στιγμές αναβίωσης, σαν να ξυπνούν από λήθαργο. Θα νιώσετε μια επιθυμία, να στραφείτε σε γνώριμα πρόσωπα οι singles, παρά να αναζητήσετε καινούργιους συντρόφους. Όσοι είστε σε σχέση ή παντρεμένοι, μόνο καλό θα δείτε, αρκεί να αποφύγετε την παγίδα του ανάδρομου Ερμή, που θέλει κατ’ εξοχήν να στήνει χαζά παιχνίδια με τα λόγια και τις… βλαβερές σκέψεις. Αν δεν τον αφήσετε να σας χαλάσει την ορμή και καταφέρετε να τον αγνοείσετε, όσο σηκώνει κάθε φορά η περίσταση, θα κατορθώσετε να απολαύσετε μια νέα σπίθα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο για όλα τα ζώδια στο www.astrology.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video)

Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα – Δείτε τι έφτιαξε (video)

Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)

Exit mobile version