Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούλιο

Πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό δε θα έχουμε τον Ιούλιο, ωστόσο, κάποιες από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα θα επηρεάσουν αρκετά κάποια ζώδια. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα μια έκλειψη, Μερική Σεληνιακή, αυτή τη φορά, που όσο να πεις θα ταρακουνήσει ορισμένους από μας! Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

-Ο Ιούλιος θα παραμείνει με τη συντροφιά της Αφροδίτη στους Διδύμους, που όπως φαίνεται καλοπερνά και χαίρεται εκεί που βρίσκεται, γι’ αυτό δε λέει να ξεκουνήσει. Οπότε θα συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα κέφι, κίνηση, ενέργεια και εύνοια στα ερωτικά των Διδύμων, αλλά και σε Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, από κανάρα σε κανάρα θα πετάτε και φυσικά ούτε λόγος για πάθη και στενοχώριες ή αποκλειστικές δεσμεύσεις. Κι εσείς Ζυγοί και Υδροχόοι από δίπλα, θα πάρετε μια γεύση καλοκαιριάτικων ειδυλλίων, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί γίνεστε πιο παιχνιδιάρηδες και περιπετειώδεις, αφήστε που θα σας φέρει και οικονομικά δωράκια.

-Στέκι δεν αλλάζει ούτε και ο Άρης, που μόλις στις 28/6 πέρασε στον Κριό κι όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά θα παραμείνει για αρκετούς μήνες ακόμα, μην αφήνοντας σε ησυχία Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αφού θα υποκινεί εντάσεις στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά τους. Ώθηση μεγάλη για να βγάλει τα σπασμένα θα έχετε κι εσείς Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν και οι δυο τελευταίοι πρέπει να προσέχετε αφού θα σας πιάσει μια ακατανίκητη ανάγκη να καλύψετε τις επιθυμίες σας και πάνω εκεί μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα αλλά και αισθήματα…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version