Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας

Αυτή είναι η αιτία που οι άντρες «την κάνουν αλά γαλλικά» από μια σχέση

Το παρόν κείμενο αναφέρεται κυρίως στους άντρες, οι οποίο «την κάνουν με ελαφρά» από μια σχέση, όταν κυριαρχήσει μέσα τους ο φόβος ή η ανασφάλεια. Ακόμα κι όταν ένας άντρας μοιάζει σίγουρος και κατασταλαγμένος μέσα σε μια σχέση, δεν πρέπει να σε εκπλήσσει το γεγονός ότι κατά βάθος φοβάται να αφεθεί στον έρωτα που νιώθει για μια γυναίκα! Άλλος φοβάται μήπως χάσει τον εαυτό του και κάποιος άλλος μήπως γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ο καθένας έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να το βάλει στα πόδια από τη σχέση και το ζώδιο του αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός ο φόβος.

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

ΚΡΙΟΣ

Φοβάται ότι η παθιασμένη του φύση μπορεί να τον κάνει ανεξέλεγκτο και τελικά να βρεθείτε χωρισμένοι και άσχημα τσακωμένοι. Ξέρει ότι βγάζει ένταση και του αρέσει να ζει τα πάντα με όλο του το είναι, όμως δε θέλει να είναι η αιτία που αυτός ο έρωτας θα πεθάνει, πριν καλά-καλά γεννηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάται κυρίως την επίδραση που θα έχεις πάνω του. Ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει άσχημα μαζί σου και μετά εσύ να βρεις κάποιον άλλον και να τον παρατήσεις, κάτι που θα του πάρει αρκετό καιρό για να το ξεπεράσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο φόβος του είναι μήπως μετά τα…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version