Αυτά τα ζώδια θα επιβίωναν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη!

Είναι οι… «κατσαρίδες» του ζωδιακού

Προφανώς θα έχεις ακούσει και εσύ ότι η κατσαρίδα είναι από τα λίγα έμβια όντα τα οποία θα μπορούσα να επιβιώσουν ακόμα και μετά από μια πυρηνική έκρηξη. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που συγκρίνουμε τα ζώδια αυτά με το συγκεκριμένο έντομο.

Η ζωή έχει τις δυσκολίες της και τις ανατροπές της. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να χρειαστεί να τα βγάλουμε πέρα με καταστάσεις που δε φανταζόμασταν. Κι αν κάποιοι… καταρρέουν, υπάρχουν άλλοι, που όχι μόνο αντέχουν στα χτυπήματα της μοίρας (να το κάνουμε και πιο δραματικό), αλλά βρίσκουν και τρόπους να επιβιώσουν. Ας δούμε ποια 4 ζώδια είναι οι πραγματικοί Survivors που θα πέσουν αλλά θα σηκωθούν, θα ξεσκονιστούν και θα προχωρήσουν στη ζωή τους!

Ιχθύς

Μη σε παραμυθιάζει η ευαίσθητη και ευσυγκίνητη εικόνα του γιατί ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος από υλικό που δε σπάει εύκολα… μόνο λυγίζει. Η ικανότητά του να ρουφάει σαν σφουγγάρι ό,τι υπάρχει γύρω του και να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη και περιβάλλον και να μεταλλάσσεται, αναπτύσσοντας ανάλογα «αντισώματα», «άμυνες» ή χαρακτηριστικά τον κάνει πραγματικό Survivor…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version