Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

 Πιστεύουν ότι οι κανόνες υπάρχουν για να σπάνε!

Τίποτα δεν είναι πιο ακραίο στις σημερινές κοινωνίες από μια εξέγερση ή επανάσταση. Όμως τι σημαίνει πραγματικά να είσαι επαναστάτης. Εάν αναλογιστείς τον τρόπο δράσης που είχαν όλοι οι ήρωες που γνωρίζεις, στο πέρασμα του χρόνου, θα διαπιστώσεις ότι σπάνια ακολούθησαν τα καθιερωμένα. Προχώρησαν με το δικό τους επαναστατικό ρυθμό και δεν τους ένοιαζε που τα έργα και η δράση τους αποξένωσαν από την εξουσία.

Έχουν υπάρξει τόσο πολλοί επαναστάτες στην ιστορία, που καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι κανόνες σπανίως είναι ανθεκτικοί στην πίεση των εξεγέρσεων. Μερικές φορές, πρέπει να ταρακουνήσεις το σύστημα για να προκληθούν θετικές αλλαγές και τα ζώδια που ακολουθούν είναι τα πρώτα που θα το κάνουν.

ΚΡΙΟΣ

Μήπως απορείς που ο επιθετικός και παρορμητικός Κριός είναι τόσο επαναστατικός; Κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτης της μάχης και της έντασης και το βροντοφωνάζει. Αν ποτέ προκαλέσεις έναν Κριό, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί τη μάχη. Πες του ότι απαγορεύεται να κάνει κάτι και αυτόματα έχεις δοκιμάσει την υπομονή του. Αυτό το ζώδιο ακολουθεί το δικό του ένστικτο και κανενός άλλου. Αν προσπαθήσεις να το κατευθύνεις αλλιώς, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις την οργισμένη αντίδρασή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανόνες και Δίδυμοι; Να είσαι σίγουρος/η ότι δεν έδωσαν καμία προσοχή όταν άρχισες να τους εξηγείς τους κανόνες. Οι Δίδυμοι προτιμούν να…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version