Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

Μηνιαίες Προβλέψεις 18/02 έως 20/03: Ομορφιές, ψευτιές και κλεψιές

Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον μήνα των Ιχθύων

Καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη κάνει την καρδιά σου να κτυπά πιο δυνατά, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου (12:44), για να διώξει την ασχήμια από την ζωή σου κι ας είναι η ομορφιά ένα… ψέμα! Η «Ωραία» (Αφροδίτη) θα τον ακολουθήσει στις 25 του μηνός και τα δυο τους θα πορευτούν μαζί για να συναντηθούν όλοι με τον Ποσειδώνα κοντά στην Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου. Οι ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο ενεργοποιούνται, λίγο πριν την πρώτη πνοή της άνοιξης κι ακόμη κι αν δεν ευοδωθούν όλες, σου αρκεί που μπορείς να ονειρεύεσαι ξανά. Να έχεις όμως και τον νου σου, αφού θα σε ταράξουν στις ψευτιές και τις κλεψιές οι έχοντες συμφέροντα.

Ο Ποσειδώνας παίρνει την σκυτάλη από τον Άρη, που σημαίνει ότι η μετάβαση από τις απροκάλυπτες ενέργειες σε εκείνες που δε δίνουν στόχο είναι η βασική ποιοτική διαφορά μεταξύ τούτης της Νέας Σελήνης και της προηγούμενης, του Φεβρουαρίου, που η θητεία της ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου.

Την Νέα Σελήνη συνοδεύει και η σύνοδος Δήμητρας-Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που σε ενδιαφέρει πολύ, αν έχεις ή θες να αποκτήσεις ακίνητη περιουσία. Συνολικά πάντως, η παρουσία της Δήμητρας στον Κριό (από 21/2 μέχρι 8/5) σε παραπέμπει σε μια νέα επίσημη αρχή στην ζωή σου, αλλά ίσως και σε «εκρηκτικές» πρωτοβουλίες, απόρροια του πολύμηνου περιορισμού σου.

Νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου θα προηγηθεί μια Πανσέληνος, που ψυχολογικά και συναισθηματικά μοιράζει ισόποσα χαρές και λύπες, εσύ όμως δες το ποτήρι μισογεμάτο και πάρε ανάσες, αφού αρκετές φορές δεν έχει τόσο σημασία το τι συμβαίνει αλλά πώς το παίρνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr