Ζώδια: Ποιες είναι οι αντοχές σας στον πόνο; Αυτά λέει το ζώδιό σας…

Ζώδια: Πόσο αντέχετε τον πόνο; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σύμφωνα με το ζώδιό σας; 

Πολλοί άνθρωποι αντέχουν (μέχρι ενός σημείου) τον πόνο. Αλλοι, λιγότερο. Αλλοι, πάλι, καθόλου. Σε ποια κατηγορία ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ας δούμε τις απαντήσεις…

ΚΡΙΟΣ

Υπό κανονικές συνθήκες δεν αντέχουν και πολύ τον πόνο. Αλλά, όταν είναι πραγματικά τσαντισμένοι, κοινώς «τα έχουν πάρει κρανίο», είναι σαν να βρίσκονται σε άλλη διάσταση! Ακόμα κι αν σκάσει χειροβομβίδα και τραυματιστούν π.χ. στο πόδι, θα νομίζουν ότι τους τσίμπησε κουνούπι ή κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσα που τους ακουμπάει ο πόνος. Και βέβαια, ακόμα κι αν πονάνε εσύ δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Ως κατεξοχήν κρυψίνοα όντα, θα φορέσουν τη μάσκα της απάθειας και όλοι θα νομίζουν ότι είναι χαλαροί και άνετοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουν αφύσικα μικρή αντοχή στον πόνο. Κλαίνε και φωνάζουν όταν πάνε στο γιατρό, κλαίνε όταν κάνουν τατουάζ ή… χαλάουα. Πιθανότατα κλαίνε ακόμα κι όταν τρυπάνε τ’ αυτιά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ αναστατωμένοι με αυτά που τους συνέβησαν στις 3 Δεκεμβρίου του 2009 στις 12.24, για να νιώσουν οποιονδήποτε σωματικό πόνο.

ΛΕΩΝ

Μπορούν να αντέξουν τον πόνο σε αρκετά μεγάλο βαθμό, όμως δεν θα παραλείψουν να εκφραστούν ενοχλητικά, με κλαψουρίσματα, φωνές, παράπονα και δάκρυα!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσποιούνται ότι έχουν υψηλή αντοχή στον πόνο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν. Ακόμα κι αν νιώσουν ένα μικρό τσιμπιματάκι στην πατούσα θα πιστέψουν ότι τους δάγκωσε μια δηλητηριώδης αράχνη!

ΖΥΓΟΣ

Έχουν μια κανονική αντοχή στον πόνο, όμως αυτό που φοβούνται θανάσιμα είναι οι σύριγγες. Προτιμούν να τους χτυπήσουν λεωφορείο, παρά να δώσουν αίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην πραγματικότητα έχουν πολύ μικρές αντοχές στον πόνο, αλλά δεν θα σου το δείξουν ποτέ. Μάλλον θα σου πουν κάτι τέτοιο: «Ναι ισχύει. Μόλις έφαγα μια ξεγυρισμένη γροθιά στη μάπα, αλλά ίσα που το κατάλαβα. Χα, χα…»

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Exit mobile version