Ζώδια: Πόσο θα σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/01 έως και 01/02;

Ζώδια: Πόσο θα σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 26/01 έως και 01/02;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 26/01 έως και 01/02!

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, που συνοδεύεται από το «πραξικοπηματικό» τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, γίνεται στην 19η μοίρα του Αιγόκερω και συγκεκριμένα στις 18 και 10΄ του ζωδίου. Θα σε επηρεάσει λοιπόν εφ’ όλης της ύλης αν ανήκεις σε αυτό κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 9/1 αλλά κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 8/7.

Επιπλέον αν είσαι Κριός ή Ζυγός γεννημένος αντίστοιχα κοντά στις 6/4 ή τις 9/10 θα σε «πιάσει» σε θέματα καριέρας κι οικογένειας.

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές θα κινηθεί ανάδρομα από την 6η μέχρι την 1η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 23/12 έως τις 28/1. Αν πάλι είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 21/6 έως τις 26/6, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 20/3 έως τις 25/3 ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί από τις 23/9 έως τις 28/9, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής ανοίγει την δική του παρένθεση στις μετακινήσεις σου και στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καθιστώντας αναγκαία την εύρεση εναλλακτικών λύσεων, αφού οι τρέχουσες δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φέρνει τρεχάματα για έγγραφα που λείπουν.

-Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της στις 29/1 και θα επανέλθει σε ορθή φορά, μένοντας «κολλημένη» στις 17 περίπου του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/12 ή αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 6/6.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 8/9 ή αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 5/3, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Σου θυμίζω ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν προσφέρεται για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, ενώ μπορεί να μπλοκάρει και μια πηγή χρηματοδότησης ή να θες κάτι και να μην το βρίσκεις πουθενά. Αντίθετα όμως ευνοεί ένα ερωτικό come back ή/και την επιστροφή χρημάτων. Η επαναφορά της σε ορθή φορά βέβαια κλείνει την όποια «παρένθεση» άνοιξε στο αμέσως προηγούμενο διάστημα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 12η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 30/11 μέχρι τις 3/12.

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 28/5 μέχρι τις 1/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/2 μέχρι τις 3/3 ή είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 31/8 μέχρι τις 4/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, ολοκληρώνει το πέρασμά της από την

5η μοίρα του Ταύρου, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/4. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 28/10.

Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 28/7 ή τις 25/1 είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα, αντίστοιχα, ενώ στο... πρόγραμμα είναι και μια μετακόμιση.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη,μεγεθύνει όμως και... σκανδαλώδεις καταστάσεις κινείται από τη 12η μέχρι τη 14η μοίρα του Υδροχόου και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/2.

Αν πάλι είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ταύρος γεννημένος/η κοντά στις 2/5 ή Σκορπιός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 4/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 21η και την 22η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 12/1. ίσως βέβαια και να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου ή/και την επιμονή σου να είσαι τυπικός, κρατώντας στοιχεία κι αποδείξεις για όλα.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 12/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr