Γυναίκα έστειλε «βρώμικο» μήνυμα στον άνδρα της και το διάβασε η πεθερά (video)

Επική γκάφα.

Στιγμές αμηχανίας προκάλεσε μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να ακολουθεί την… μόδα με το «βρώμικο» μήνυμα που έστειλε στον άνδρα της, κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συνάντησης, αλλά για κακή της τύχη, το διάβασε πρώτα η πεθερά της που ήταν δίπλα στον γιο της.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο challenge, όπου μία γυναίκα ή ένας άνδρας στέλνει ένα «βρώμικο» μήνυμα στον σύντροφό του ή την σύντροφό του, αντίστοιχα, την στιγμή που το ζευγάρι βρίσκεται «περικυκλωμένο» από συγγενείς ή φίλους, προκειμένου να δει την αντίδρασή του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Έτσι, αυτός που έστειλε το μήνυμα, ανοίγει την κάμερα στο κινητό του και καταγράφει τις αντιδράσεις. Αυτό θέλησε να κάνει και η 25χρονη Άννα Μέλορ, η οποία έστειλε ανάλογο μήνυμα στον άνδρα της Ρόρι, κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής μάζωξης.

Τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στην τραπεζαρία, όπου είχαν… στήσει ένα παιχνίδι με τράπουλα. Ο Ρόρι ήταν στην θέση του ντίλερ, όταν έλαβε το μήνυμα. Δίπλα του ήταν η μητέρα του, Μορί Σίμονς, η οποία πήρε άμεσα το κινητό και διάβασε το μήνυμα, νομίζοντας πως ήταν δικό της το τηλέφωνο.

Άμεσα, η Άννα που τραβούσε βίντεο πρόλαβε να ψελλίσει… «Περίμενε, περίμενε, όχι… ωχ, όχι», καταλαβαίνοντας πως η πεθερά της είχε προλάβει να διαβάσει. Στην συνέχεια, ο Ρόρι πήρε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και ρώτησε την μητέρα του: «Το διάβασες αυτό;». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, προκλήθηκε μία στιγμή αμηχανίας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές τις επιφάνειες δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας (photos)

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σας τρελάνει! Κινούνται τα φίδια; (photo)

Έτσι θα είναι οι νέες καμπίνες στα αεροπλάνα λόγω κορονοϊού (video)

Exit mobile version