Έκανε «παρά 5» και είδε το πανάκριβο κινητό της να πέφτει στο κενό (video)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Μία άσχημη εμπειρία είχε μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κάνει «παρά 5», το λεγόμενο αλεξίπτωτο πλαγιάς. Σ’ αυτό το… σπορ, ένας εκπαιδευτής έχει μαζί του έναν… τολμηρό και από την οροφή ενός βουνού κάνουν βουτιά στο… κενό και βολτάρουν σε μεγάλο υψόμετρο με την βοήθεια του αέρα.

Αυτή την εμπειρία θέλησε να εκμεταλλευτεί μία Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία βρέθηκε στις Γαλλικές Άλπεις, κοντά στην λίμνη Ανεσί. Μάλιστα, θέλησε να καταγράψει την βόλτα της με το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ήταν ένα ολοκαίνουριο και πανάκριβο iPhone 11. Για τον λόγο αυτό, το είχε… σφηνώσει στο «σελφοκόνταρο» που είχε μαζί της.

Την στιγμή που τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο για να έχει ενθύμιο και να ανεβάσει το υλικό στα social media, δεν κατάφερε να το περάσει από το ένα χέρι στο άλλο και το… μπαστούνι της έφυγε από τα χέρια και έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στα νερά της λίμνης.

Αμέσως μόλις προσγειώθηκε από την βόλτα της, η γυναίκα έτρεξε στο σημείο που νόμιζε πως θα είχε πέσει το κινητό της από ύψος 1500 μέτρων, ωστόσο, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν κατάφερε να το βρει.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: «Έπεσε» το Live Streaming – Γιατί δεν μπορεί να αντιδράσει το ΕΣΡ

Βίντεο-σοκ: Έκλεψαν μαθήτρια ζωντανά σε διαδικτυακό μάθημα

Τον έβαλαν μέσα σε θάλαμο με 200 κιλά παγάκια για να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ! (video)

Exit mobile version