Έβαλε φωτιά κι έκαψε στη Mercedes GT63 του! Δεν θα πιστεύετε γιατί (video)

Ένας μπλόγκερ αποφάσισε να κάψει το πολυτελές όχημά του.

Στην απίστευτη κίνηση να βάλει φωτιά στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του προχώρησε ένας Ρώσος μπλόκερ. Ο Μιχαήλ Λιτβίν οδήγησε τη Mercedes GT63, κόστους 143.000 ευρώ, σε ένα χωράφι, της έβαλε φωτιά και την έκανε… στάχτη.

Ο λόγος; Η διαμάχη του με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. «Το σκέφτηκα πολύ τι να κάνω με τη Mercedes μου, έπειτα από τη διένεξη με την κατασκευάστρια εταιρεία» δήλωσε ο Λιτβίν, που τελικά αποφάσισε να κάψει το πολυτελές όχημα.

Ο Ρώσος μπλόγκερ κατέγραψε την καταστροφή της Mercedes GT63 σε βίντεο. Αρχικά την οδήγησε σε ένα χωράφι. Έβγαλε από το πορτμπαγκάζ μερικά μπουκάλια βενζίνη και τα άδειασε στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια πήρε κάποια μέτρα απόσταση, για την ασφάλειά του, και άναψε τη φωτιά, παρακολουθώντας το πολυτελές αυτοκίνητο να καταστρέφεται.

Στο τέλος του βίντεο, ο Μιχαήλ Λιτβίν επιβιβάστηκε σε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο μάρκας Zaporozhets, αλλά εκείνο δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα και χρειάστηκε να τον σπρώξουν!

Η αιτία της κόντρας του μπλόγκερ με τη γερμανική εταιρεία είναι ότι η Mercedes πάθαινε διαρκώς βλάβες. Αλλά και η απόφασή του να την κάψει ήταν… σκληρή.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Κουίζ για δυνατά μυαλά: Ποια είναι η μητέρα του παιδιού; (photos)

Ακούστε το νέο ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και απαγόρευση κυκλοφορίας

Διάλεξε ένα σχήμα από τα 6 και μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου (Photos)

Exit mobile version