Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το βίντεο από τα διόδια που έγινε viral – Τι είπε για την πεθερά του

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάσχα στο χωριό θέλουν να κάνουν οι Έλληνες με την εφευρετικότητα μερικών να χτυπά «κόκκινο». Μάλιστα ένας επίδοξος ταξιδιώτης είπε την καλύτερη δικαιολογία στην προσπάθειά του περάσει τα διόδια, με την παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια.

Απευθείας σύνδεση με τα διόδια Ελευσίνας, όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. κ. Λάσκο, είχε η Κατερίνα Παναγοπούλου στα MEGA Γεγονότα το βράδυ της Παρασκευής.

Ρωτώντας τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο, η απάντηση που έλαβε την έκανε να λυθεί στα γέλια.

«Ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Δείτε το βίντεο με την επική ατάκα στο βίντεο μετά το 5ο λεπτό:

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version