Ξόδεψε 37 χιλ. ευρώ σε τατουάζ για να γίνει «Μπλε Δράκος» (photos+video)

Ένα μοντέλο από την Αυστραλία έχει γίνει viral χάρη στα άπειρα τατουάζ με τα οποία έχει γεμίσει ολόκληρο το σώμα της, αλλά και τις τροποποιήσεις στις οποίες έχει υποβάλει το κορμί της.

Η Άμπερ Λουκ από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας έχει γίνει διάσημη στα social media εξαιτίας των τατουάζ της που της κόστισαν πάνω από 37 χιλ. δολάρια Αυστραλίας (περίπου 23,5 χιλιάδες ευρώ).

Όμως πριν τα τατουάζ, τα πίρσινγκ και τις υπόλοιπες μεταμορφώσεις στις οποίες έχει υποβάλει το σώμα της, η νεαρή Άμπερ ήταν ένα εντελώς διαφορετικό κορίτσι.

Με το πέρασμα των ετών, η Άμπερ έχει κάνει διάφορες πλαστικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πλαστικής στήθους και μιας επέμβασης ανόρθωσης γλουτών.

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως που έκανε στην εμφάνισή της εντοπίζεται στο πρόσωπό της, το οποίο άλλαξε εντελώς χάρη στα εμφυτεύματα, τα ενέσιμα και τα πίρσινγκ που η νεαρή κοπέλα έκανε.

Πέρα από τα τατουάζ, η Άμπερ έχει προχωρήσει και σε σωματικές τροποποιήσεις. Έχει υποδερμικά εμφυτεύματα, τεράστιες τρύπες στους λοβούς των αυτιών της και έχει χωρίσει τη γλώσσα της στα δύο, για να μοιάζει με γλώσσα φιδιού.

Όταν κατά τη διάρκεια ερωταποκρίσεων στον λογαριασμό της στο Instagram η Άμπερ είχε δηλώσει “Βαριέμαι, ρωτήστε με καλές ερωτήσεις”, μια από τις θαυμάστριές την ρώτησε πώς έμοιαζε πριν τα τατουάζ και τις επεμβάσεις.

Και η Άμπερ δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι και πόσταρε μερικές φωτογραφίες από τον παλιό της εαυτό.Πέρα από τα τατουάζ, η νεαρή κοπέλα έχει κάνει πλαστικές, έχει βάλει εμφυτεύματα στα μάγουλα και τα χείλη της και έχει χωρίσει χειρουργικά τη γλώσσα της στα δύο.

Σύμφωνα με την ταμπόιντ εφημερίδα, η Άμπερ μέχρι τον Απρίλη του 2020 είχε ξοδέψει πάνω από 37 χιλ. δολάρια Αυστραλίας για τη μεταμόρφωσή της (περίπου 23,5 χιλιάδες ευρώ).Όπως αναφέρει η ίδια, η εμφάνισή της προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο που τη βλέπει στον δρόμο.”Δέχομαι πολλή στήριξη και θετικά σχόλια από αγνώστους ανθρώπους στον δρόμο, αλλά πάντα υπάρχουν και οι πικρόχολοι, τους οποίους δεν αφήνω να με επηρεάσουν” λέει η νεαρή κοπέλα με αυτοπεποίθηση.

Exit mobile version