Γιατί δεν πρέπει να φοράμε ποτέ σορτσάκια στο αεροπλάνο;

Ένας αεροσυνοδός στο TikTok προέτρεψε τους ταξιδιώτες να μην πετούν ποτέ φορώντας σορτσάκι, γιατί τα αεροπλάνα μόνο καθαρά δεν είναι.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο αεροσυνοδός αναφέρει τον λόγο που δεν πρέπει να φοράμε κοντό παντελόνι στις πτήσεις.

«Μην φοράτε ή προσπαθήστε να μην φοράτε σορτσάκι όταν είστε στο αεροπλάνο. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καθαρά θα είναι στο αεροσκάφος, οπότε εάν φοράτε μακρύ παντελόνι, τόσο λιγότερα θα είναι τα μικρόβια με τα οποία θα έρθετε σε επαφή», συμβουλεύει και όσο το σκεφτόμαστε τόσο δίκαιο του δίνουμε.

Επιπλέον έδωσε κι άλλες συμβουλές.

«Μην πατήσετε το κουμπί για το καζανάκι με το γυμνό χέρι σας. Ειλικρινά είναι πολύ βρώμικο, οπότε όταν πατάτε καζανάκι, χρησιμοποιήστε ένα πανάκι ή μια χαρτοπετσέτα που υπάρχει στην τουαλέτα», συνεχίζει ο αεροσυνοδός.

«Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό. Μείνετε ενυδατωμένοι», συμβουλεύει ο αεροσυνοδός.

«Μην κοιμάστε ή ακουμπάτε στο παράθυρο. Δεν είστε ο μόνος που το έχει κάνει και δεν ξέρετε πόσοι άλλοι έχουν σκουπίσει τα χέρια τους ή άλλα μέρη το σώματός τους πάνω στο παράθυρο», προειδοποιεί.

«Μην φοβηθείτε να πείτε σε κάποιον αεροσυνοδό ότι νιώθετε άσχημα. Εάν χρειάζεστε νερό, φαγητό ή μια σακούλα για εμετό, πείτε το αμέσως», λέει ο αεροσυνοδός.

Exit mobile version