Σάλος με φοιτητές που ξεσαλώνουν σε μεγάλα πάρτι εν μέσω κρίσης κορονοϊού (photos+videos)

Χαμός έχει ξεσπάσει από την στάση των φοιτητών.

Την στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δοκιμάζονται από την κρίση του κορονοϊού, με περισσότερα από 13.000 κρούσματα και τους ειδικούς να ζητούν οικειοθελή εγκλεισμό για την αντιμετώπιση του φονικού ιού, πολλοί φοιτητές κάνουν… ζωάρα, μια και παίρνουν μέρος σε μεγάλα πάρτι, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Spring Break.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η συγκεκριμένη εβδομάδα αποτελεί την απόλυτη ελευθερία για χιλιάδες φοιτητές σε διάσημα θέρετρα, όχι μόνο των ΗΠΑ, αλλά γενικά της αμερικάνικης ηπείρου. Εκεί διοργανώνονται μεγάλα πάρτι, όπου παίρνουν μέρος χιλιάδες άτομα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας και πρόληψης για τον κορονοϊό.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια και πολλοί είναι αυτοί που κριτικάρουν την στάση που δείχνουν οι φοιτητές, καθώς μπορεί οι ίδιοι να μην βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες, ωστόσο, το πρόβλημα θα παρουσιαστεί μόλις επιστρέψουν στα σπίτια τους και έρθουν σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Δείτε…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version