Είδαν κάτι να κινείται στο γραφείο – «Πάγωσαν» μόλις ανακάλυψαν τι ήταν! (photos+video)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι ήταν αυτό που τους είχε «επισκεφτεί».

Ώρες αγωνίες έζησαν μερικοί εργαζόμενοι, όταν αντιλήφθηκαν κάτι να κινείται κοντά στα γραφεία τους. Άμεσα ξεκίνησε μία μικρή… επιχείρηση προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο «επισκέπτης», ενώ κάλεσαν και τις αρμόδιες αρχές, ούτως ώστε να τον… απομακρύνει.

Έπειτα από λίγο, οι εργαζόμενοι ανακάλυψαν πως στον χώρο των γραφείων είχε… εισβάλει ένας τεράστιος πύθωνας, μια και η δουλειά βρισκόταν κοντά σε περιοχή που είχαν καταγραφεί κι άλλα φίδια στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις, το μεγάλο ερπετό είχε εισβάλει από τον χώρο του πάρκινγκ, όταν κάποιοι εργαζόμενοι είχαν αφήσει ανοικτή την πόρτα.

Για τον λόγο αυτό κλήθηκε ο Στούαρτ ΜακΚένζι, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του Sunshine Coast Snake Catchers και άμεσα προσπάθησε να βρει τον χώρο που είχε «κρυφτεί» το ίδιο. Το ευτύχημα ήταν πως σχεδόν άμεσα βρέθηκε η κρυψώνα, η οποία ήταν σε συρτάρια πάνω στο γραφείο όπου μέσα υπήρχαν χαρτιά.

Με συγκεκριμένες κινήσεις, ο Στούαρτ ΜακΚένζι κατάφερε να τραβήξει το φίδι έξω από την κρυψώνα του και να το πιάσει. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αυστραλίας, το ερπετό επέστρεψε στον φυσικό του χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version