Ηλικιωμένοι δέχονται βοήθεια λόγω καραντίνας – Δεν φαντάζεστε από ποιον! (photos+video)

Ένας… υπερήρωας έκανε την εμφάνισή του.

Μία… απίστευτη βοήθεια έχουν πολλοί ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι και χρειάζονται να προμηθευτούν τα απαραίτητα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η βοήθεια αυτή έρχεται από τον… Spiderman. Συγκεκριμένα, ο Μπουράκ Σοϊλού, από την Τουρκία, άδραξε την ευκαιρία και προσφέρει την βοήθειά του σε άτομα που πρέπει να μείνουν σπίτι, όπως είναι οι ηλικιωμένοι. Μόνο που το κάνει με την… στολή του.

Ο νεαρός «ντύνεται» Spiderman και κάνει τις… δουλειές που θα ήθελαν οι ηλικιωμένοι, όπως να πάει στο σούπερ μάρκετ και τον μανάβη για να πάρουν τα απαραίτητα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει πάρει μέρος και σε συζητήσεις μαζί τους.

«Όλοι έχουν μία σούπερ δύναμη που ονομάζεται “καλοσύνη”. Θα έπρεπε να τη χρησιμοποιούν πιο συχνά», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μπουράκ Σοϊλού, ο οποίος δεν… μένει εκεί, καθώς επισκέπτεται από σχολεία μέχρι νοσοκομεία, ούτως ώστε να βοηθήσει, με τον τρόπο του όσους έχουν ανάγκη, ακόμα και για να ξεφύγουν από την κατάσταση.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version