Σερίφης είδε γυναίκα να τρέχει με μωρό στα χέρια – Συγκινητικό αυτό που έκανε (photos+video)

Τρομερή πράξη από τον σερίφη.

Γρήγορα αντανακλαστικά έδειξε ένας βοηθός σερίφη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκανε στον δρόμο, είδε μία γυναίκα μ’ ένα μωρό στα χέρια να τρέχει σαν… τρελή. Η γυναίκα έτρεχε σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, φωνάζοντας για βοήθεια.

Ο Κάμερον Κίνσεϊ, ο βοηθός σερίφη του Πάλμντεϊλ, που βρίσκεται περίπου 60 μίλια από το Λος Άντζελες, είδε την σκηνή και άμεσα έτρεξε προς το μέρος της. Άμεσα άρπαξε το παιδί από τα χέρια της μητέρας του και με συγκεκριμένες κινήσεις κατάφερε να του σώσει την ζωή.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο των ΗΠΑ, ο βοηθός σερίφη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ήρωας, κατάφερε να σώσει την ζωή του 11 μηνών παιδιού, που είχε καταπιεί ένα κέρμα. Η μητέρα του προσπάθησε να του το πάρει από το στόμα, αλλά δεν κατάφερε.

Τελικά, το παιδί μεταφέρθηκε σε κλινική της περιοχής και έπειτα από λίγο στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. «Η μαμά έκανε το σωστό. Σκέφτηκε γρήγορα και άρχισε να τον χτυπάει στην πλάτη για να ξεκολλήσει ό τι είχε κολλήσει εκεί. Το είδα αυτό. Είδα ότι ήταν φοβισμένη, έτσι έτρεξα και άρπαξα το μωρό. Έλεγξα το στόμα του για να δω αν κάτι εμπόδιζε τον αεραγωγό του και ζήτησα βοήθεια από την πυροσβεστική για να κάνω τις σωστές κινήσεις», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Κάμερον Κίνσεϊ.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή! Νέα κακοκαιρία προ των πυλών! Η προειδοποίηση του Αρνιακού

Πιέζει το δάχτυλο για 30’’ – Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε και εσείς (video)

Τα κόλπα της γιαγιάς για να αντέξετε χωρίς κλιματιστικό

Exit mobile version