Εικόνες σοκ: Πατέρας γλύτωσε το γιο του από σαγόνια καρχαρία (σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα.

Απίστευτη περιπέτεια πέρασε μία οικογένεια, την στιγμή που ήταν στην παραλία, καθώς σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από την ακτή, ο 16χρονος γιος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τύπος του εξωτερικού, ο Νικ κολυμπούσε με τον πατέρα του και την αδερφή του, όταν άρχιζε να ουρλιάζει.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο πατέρας του παιδιού στο CNN, στην αρχή θεώρησε πως φώναζε από χαρά, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα τον κυρίευσε πανικός. «Στην αρχή νομίζαμε ότι φώναζε από χαρά αλλά όταν τον κοίταξα, είδα τον καρχαρία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Μάλιστα, ο Νικ, σε δηλώσεις του στο WBTV, υποστήριξε: «Ένιωσα πολύ έντονη πίεση και σκέφτηκα κάποιο ζώο με δάγκωσε αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβαινε. Προσπάθησα να τραβήξω το πόδι μου έξω από το νερό και είδα στο πόδι μου έναν καρχαρία!».

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Και συνέχισε: «Τα χέρια μου αιμορραγούσαν. Όλα τριγύρω ήταν μέσα στην άμμο και το αίμα και δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω τι γινόταν. Τα δάχτυλά μου ήταν γδαρμένα γιατί προσπαθούσα να κρατήσω το στόμα του καρχαρία ανοιχτό».

Άμεσα, ο πατέρας του προσπάθησε να διώξει τον καρχαρία ρίχνοντας κλωτσιές, την στιγμή που ο 16χρονος έκανε κινήσεις για να ελευθερωθεί. Τελικά, τα κατάφερε και μπόρεσαν όλοι να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή, όπου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο νεαρός χρειάστηκε 19 ράμματα.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες και βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς οδηγούσε σε εθνική οδό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βγάζει το φόρεμα και μπαίνει στη θάλασσα (pics+video)

Έριξε ξύδι και ζάχαρη σε βάζο – Θα το κάνετε άμεσα κι εσείς (photos)

Exit mobile version