Μοντέλο αρνήθηκε συντροφιά άνδρα και τη σάπισε στο ξύλο – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρομακτικές είναι οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για μία κοπέλα το πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι της, καθώς μετά το τέλος, ένας από τους καλεσμένους της ζήτησε να περάσουν μαζί το βράδυ αλλά αυτή αρνήθηκε. Τότε, αυτός αντέδρασε άσχημα και την… σάπισε στο ξύλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Daily Star», η Γιασμίν Σεσίλια, η οποία δηλώνει μοντέλο του Instagram, δέχθηκε φρικτή επίθεση με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί κάταγμα στη μύτη και διάσειση, ενώ το πρόσωπό της είναι μελανιασμένο και πρησμένο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μάλιστα, το μοντέλο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο προσωπικό της προφίλ την περιπέτειά της, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών.

«Στο τέλος του πάρτι, ένας από τους καλεσμένους κοιμόταν στον καναπέ. Τον ξύπνησα γιατί ήμουν κουρασμένη κι ήθελα να φύγει για να κοιμηθώ. Φαινόταν χαμένος και αντί να φύγει πήγε στο δωμάτιό μου και κλείδωσε την πόρτα», αναφέρεται αρχικά στο μήνυμά της.

Και συνεχίζει: «Φοβήθηκα και του έλεγα συνέχεια ότι πρέπει να φύγει. Βγήκε από το δωμάτιό μου και πήγε στο σαλόνι και τότε άρχισα να του φωνάζω. Ξαφνικά άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές μέχρι που έπεσα στο πάτωμα και συνέχισε να με χτυπάει και να με κλωτσάει».

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές τις επιφάνειες δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας (photos)

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σας τρελάνει! Κινούνται τα φίδια; (photo)

Έτσι θα είναι οι νέες καμπίνες στα αεροπλάνα λόγω κορονοϊού (video)

Exit mobile version