Φόνος, business, ναρκοπέδια, σεξ: 16 απίθανες ιστορίες από το σύμπαν του Pokemon Go

Από τη στιγμή που το Pokemon Go έγινε διαθέσιμο για κατέβασμα στα smartphone της ζωής μας, εδώ και λίγες μόλις εβδομάδες, η παγκόσμια φρενίτιδα γύρω από το δημοφιλές παιχνίδι δεν μοιάζει να καταλαγιάζει.

Μέσω της εφαρμογής οι παίκτες μπορούν να κυνηγούν και να πιάνουν εικονικά πλάσματα σε όλα τα μέρη της Γης. Από παγκόσμια μνημεία μέχρι σπίτια της γειτονιάς, τα Pokemon έχουν «καταλάβει» τον κόσμο μας. Αν και τα ίδια αυτά ψηφιακά τέρατα δεν έχουν κακές προθέσεις, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας έχει δώσει αφορμές για εγκλήματα, κακοποιές ενέργειες, επίδοξα επιχειρηματικά σχήματα και διαλεύκανση εγκλημάτων -επίσης έχει γίνει ένα κομμάτι της ψηφιακής ζωής που μοιάζει να φέρνει επανάσταση ανάλογη με το Facebook αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Όσα ακολουθούν παρακάτω δεν είναι θεωρίες για το τι κάνει στον κόσμο μας ένα παιχνίδι που προκαλεί ενθουσιασμό, αν όχι υστερία. Είναι μονάχα απίθανες σαν από κινηματογραφικό σενάριο βγαλμένες ιστορίες που συνέβησαν ήδη μέσα στα λίγα 24ωρα με ηθικό αυτουργό ένα χαριτωμένο Pikachu όταν αυτός και οι όμοιοι του δεν προκαλούν αυτόν τον χαμό στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις απίθανες ιστορίες στο www.cnn.gr.

Exit mobile version