Σάλος: Αυτός είναι ο παιδόφιλος «τραγουδιστής» που αποπλανούσε ανήλικες (photo)

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση 28χρονου παιδόφιλου, δήθεν… διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη φήμη του κατόρθωνε και έπειθε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών, να πηγαίνουν σπίτι του και να συνευρίσκονται σεξουαλικά μαζί του.

Ο 28χρονος Λονδρέζος τραγουδιστής, Ντάνιελ Ροντρίγκεζ, γνωστός στο ευρύ κοινό της Βρετανίας ως «Grymey D», χρησιμοποιούσε κυρίως το Facebook και το Instagram για να προσελκύει και να παρασύρει -όπως αποδείχτηκε- τα υποψήφια θύματά στο σπίτι του.

Η αρρωστημένη δράση του, έλαβε τέλος όταν μια 14χρονη έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι αρχές της Βρετανίας να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διαπιστώσουν πως τουλάχιστον 5 κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών έπεσαν θύματα της αρρωστημένης δράσης του τραγουδιστή.

Η σύλληψή του έγινε πρώτο θέμα στη Βρετανία, ενώ μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει πει το παραμικρό δημοσίως, όμως στις αρχές φέρεται να έχει ομολογήσει, καθώς υπάρχουν και βίντεο με τον ίδιο να κάνει σεξ με τη 14χρονη που τον κατήγγειλε.

Δείτε τον Ντάνιελ Ροντρίγκεζ

Exit mobile version