Ενα μωρό κοιμάται στην αγκαλιά γυναίκας αστυνομικού. Νεκρός ο πατέρας, χαροπαλεύει η μητέρα του λόγω ναρκωτικών (photo)

Συγκλονίζει η ιστορία ενός μωρού μόλις 30 ημερών, το οποίο βρέθηκε να κλαίει στο διαμέρισμα των γονιών του, οι οποίοι είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Νεκρός ο πατέρας, χαροπαλεύει η μητέρα…

Και η φωτογραφία της γυναίκας αστυνομικού που έχει στην αγκαλιά της το νεογέννητο, το οποίο έχει αποκοιμηθεί στον ώμο της, κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνει εκατομμύρια σχόλια και Likes στα κοινωνικά δίκτυα.

0 30χρονος πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός στην κουζίνα, στην περιοχή Birmingham της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ενώ η 35χρονη μητέρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγικές φιγούρες αυτής της απίθανης υπόθεσης, τα τρία αδέρφια του μωρού, ηλικίας επτά, τριών και δύο ετών. Και τα τέσσερα παιδιά φιλοξενούνται σε ίδρυμα, ενώ τη φωτογραφία της νεαρής αστυνομικού ανέβασε στα social media ο σύζυγός της εκφράζοντας το θαυμασμό του για την σύντροφό του και τη δουλειά της. «Το προηγούμενο βράδυ, η σύζυγός μου με ενημέρωσε ότι θα αργήσει να επιστρέψει σπίτι, διότι προείχε η φροντίδα των τεσσάρων παιδιών, με τα οποία πέρασε 7 ώρες. Γύρισε στο σπίτι στις 4 το πρωί. Ποτέ δεν την έχω δει πιο όμορφη από αυτή τη φωτογραφία. Τι υπέροχη γυναίκα…» ήταν το όλο θαυμασμό και αγάπη μήνυμα που ανέβασε στο facebook ο Μπρίαν Μπάρτον, σύζυγος της Μισέλ.

Exit mobile version