Θέλεις να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία του κινητού σου; Κάνε αυτά τα 7 πράγματα!

Δείτε τους τρόπους για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία σας.

1.Χαμηλώνουμε τη φωτεινότητα της οθόνης: η οθόνη είναι ο μεγάλος καταναλωτής ενέργειας στο κινητό τηλέφωνο. Έτσι, μειώνοντας τη φωτεινότητά της ή ενεργοποιόντας τη ρύθμιση περί προσαρμογής της φωτεινότητας, επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς να χάνουμε κάτι από την απόδοση της οθόνης.

2. Κλείνουμε τη διαρκή αναζήτηση για WiFi: είναι μια απλή και… λογική ενέργεια. Αν δεν χρειαζόμαστε σύνδεση με το διαδίκτυο, δεν υπάρχει κανένας λόγος το κινητό μας να ψάχνει συνέχεια για ανοιχτά δίκτυα WiFi. Κλείστε το WiFi και θα δείτε τη μπαταρία σας να αντέχει πολύ περισσότερο.

3. Μπλοκάρουμε τις διαρκείς ειδοποιήσεις: μηνύματα SMS, e-mails, μηνύματα από το Viber, το WhatsApp, το Facebook, το Twitter και Κύριος οίδε από πόσες άλλες εφαρμογές. Πρέπει να δέχεστε ειδοποιήσεις για όλα αυτά όλη την ημέρα; Προφανώς και όχι. Κλείστε ό,τι δεν χρειάζεστε και θα δείτε την κατανάλωση της μπαταρίας να πέφτει δραματικά.

4. Κλείνουμε τις εφαρμογές που λειτουργούν στο background: ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας, κάποιες εφαρμογές συνεχίζουν να λειτουργούν και να καταναλώνουν ενέργεια, ακόμα κι όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Κλείστε τις.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ΕΔΩ

Exit mobile version