Φρίκη: Νάρκωσαν, βίασαν και θανάτωσαν με παλούκωμα 16χρονη στην Αργεντινή (photo)

Φρίκη και αποτροπιασμό σε όλον τον πλανήτη προκαλούν οι αποκαλύψεις στη δίκη των δολοφόνων μιας 16χρονης κοπέλας στην Αργεντινή, την οποία απήγαγαν, νάρκωσαν, βίασαν και παλούκωσαν μέχρι θανάτου…

Η 16χρονη Λουσία Πέρες επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της όταν μια συμμορία εμπορίας ναρκωτικών την απήγαγε και την οδήγησε σε άγνωστη τοποθεσία, όπου τη νάρκωσε με κάνναβη και κοκαΐνη. Αυτό που ακολούθησε αρνήθηκε να το περιγράψει ακόμα και η εισαγγελέας, Μαρία Ισαμπέλ Σάντσες, τονίζοντας πως το κορίτσι υπέστη βάναυση, απάνθρωπη σεξουαλική κακοποίηση, καθώς μετά το βιασμό της από τα μέλη της συμμορίας, παλουκώθηκε στα γεννητικά όργανα με ξύλο, απ’ το οποίο προκλήθηκαν και τα τραύματα που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατό της.

Σημειώνεται πως οι δράστες είχαν το θράσσος να μεταφέρουν την άτυχη κοπέλα αναίσθηση σε κέντρο αποτοξίνωσης, εμφανίζοντάς της ως νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο ομαδικός βιασμός και η φρικιαστική εξέλιξη.

Τραγική φιγούρα στη διάρκεια της δίκης ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που ζητά να τιμωρηθούν με ισόβια οι δολοφόνοι της κόρης του. «Θέλουμε ισόβια και όχι μόνο 10 με 15 χρόνια στη φυλακή και μετά να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να κάνουν τα ίδια. Η κόρη μου ναρκώθηκε, βιάστηκε και παλουκώθηκε. Ποιος, πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί;» αναρωτήθηκε.

Exit mobile version