Τα μοντέλα καιρού τρελαίνονται! Νέος χιονιάς... πανελλαδικός από τις 6 Γενάρη; (Photos)

Τα μοντέλα καιρού τρελαίνονται! Νέος χιονιάς... πανελλαδικός από τις 6 Γενάρη; (Photos)

Ο καιρός βάλθηκε φέτος να μετατρέψει την Ελλάδα σε... Σιβηρία και όλα τα σημερινά στοιχεία από τα προγνωστικά μοντέλα, θέλουν νέο χιονιά... πανελλαδικής εμβέλειας αυτή τη φορά, να επισκέπτεται τη χώρα μας από τις 6 Ιανουαρίου και να διαρκεί τουλάχιστον μέχρι τις 8 του πρώτου μήνα του νέου έτους...

Αυτή τη φορά, όμως, αν τα στοιχεία αυτά επαληθευτούν και τελικά κάνουν την εμφάνισή τους τα φαινόμενα, όπως φαίνονται σήμερα στους προγνωστικούς χάρτες, θα χιονιστούν και μάλιστα με αξιόλογες ποσότητες χιονιού, όλες οι περιοχές της Ελλάδας. Ο χιονιάς θα χτυπήσει στις 6 Δεκεμβρίου τη βόρεια και δυτική Ελλάδα και στις 7 του μήνα θα καταλήξει στον... παραδοσιακό πια, χιονιά στα Ανατολικά Προσήνεμα, οπότε και θα δει ξανά άσπρη μέρα και η Αθήνα.

Δείτε στους χάρτες που ακολουθούν την τάση για την κάθοδο νέας ψυχρής εισβολής στη χώρα, όπως αποτυπώνεται με την πτώση της θερμοκρασίας στην ανώτερη ατμόσφαιρα, αλλά και τους χάρτες υετού, καθώς η κακοκαιρία θα συνοδευτεί με βαρομετρικό χαμηλό που θα προκαλέσει εντονότατες χιονοπτώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.