Ελβετία: Καταδικάστηκε για βιασμό επειδή έβγαλε το προφυλακτικό και συνέχισε...

Ελβετία: Καταδικάστηκε για βιασμό επειδή έβγαλε το προφυλακτικό και συνέχισε...

Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, με την κατηγορία βιασμού που αντιμετώπισε και τιμωρήθηκε γι' αυτή, ένας Γάλλος, όταν έβγαλε το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς να το γνωρίζει η σύντροφός του...

Δικαστική απόφαση «σταθμός» στα χρονικά της ελβετικής δικαιοσύνης. Ενας 47χρονος Γάλλος, καταδικάστηκε για βιασμό, επειδή έβγαλε και πέταξε το προφυλακτικό κατά την διάρκεια του σεξ, χωρίς την συγκατάθεση της ερωτικής συντρόφου του. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή.

Το Ειρηνοδικείο της Λωζάνης, έκρινε πως η γυναίκα θα είχε αρνηθεί να κάνει σεξ αν γνώριζε ότι το προφυλακτικό θα αφαιρούταν. Με αυτό το σκεπτικό, αποφάνθηκε ότι από τη στιγμή που η χρήση προφυλακτικού είναι αναμενόμενη, η αφαίρεσή του και συνέχιση της πράξης, χωρίς ενημέρωση της συντρόφου, αποτελεί βιασμό.

Να σημειώσουμε, ότι ο 47χρονος είχε γνωριστεί με την Ελβετίδα μέσω του Tinder, μια online εφαρμογή εύρεσης ερωτικών συντρόφων.

Η πράξη ξεκινούσε πάντα με προφύλαξη, αλλά στο τέλος η γυναίκα διαπίστωνε ότι το προφυλακτικό δεν ήταν εκεί που έπρεπε...