Πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι ο ISIS απειλεί να την αποκεφαλίσει

Μπορεί να έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά πλέον το Ισλαμικό Κράτος είναι εχθρός της!

Εδώ και καιρό έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ISIS λόγω του τρόπου ζωής της και την απόφασή της να ασχοληθεί με το πορνό. Αυτό που μάλιστα που τους εξόργισε ήταν ότι σε μερικές ερωτικές περιπτύξεις της, φορούσε χιτζάμπ.

Η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa, καταγγέλει πως συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνήματα για τη ζωή της από εξτρεμιστές ισλαμιστές.

Η πληθωρική Λιβανέζα αναφέρει ότι μέλη του ISIS της αποστέλλουν διαδικτυακά επεξεργασμένες εικόνες στις οποίες εμφανίζεται αποκεφαλισμένη. Ωστόσο όπως τόνισε, αρνείται να ενδώσει στον φόβο που θέλουν να της προκαλέσουν: «Επεξεργάστηκαν ψηφιακά φωτογραφίες μου και με εμφάνισαν αποκεφαλισμένη, απειλώντας με ότι οι εικόνες αυτές θα γίνουν πραγματικότητα. Με ανησυχεί το γεγονός αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω, γιατί δεν πρέπει να δείξω αδυναμία. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν», είπε η Khalifa. «Προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου αλλά μετά από λίγο δεν γίνεται να μη σε επηρεάσει» συνέχισε.

«Όταν ξεκινάς την καριέρα σου έχοντας το Ισλαμικό Κράτος να σε απειλεί με αποκεφαλισμό, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να σε τρομάξουν στην πορεία», κατέληξε.

Η 24χρονη Λιβανέζα, η οποία διαμένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει σταματήσει την κινηματογραφική της καριέρα και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, ενώ έχει 1.780.000 ακολούθους στο Twitter.

Exit mobile version