Σοκαριστική είδηση: Πατέρας αυτοκτόνησε στο Facebook Live λόγω του αρραβώνα της κόρης του (pics)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους…

Πατέρας αναστατωμένος από το γεγονός πως η κόρη του αρραβωνιάστηκε χωρίς την άδεια του, αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Οι θεατές του βίντεο σοκαρισμένοι, προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν να το κάνει γράφοντας του διάφορα σχόλια αλλά μάταια.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Τουρκία, με τον 54χρονο Ayhan Uzun από το Kayseri, να μιλά στην κάμερα και να βγάζει ένα όπλο, να το στρέφει στο κεφάλι και να πυροβολεί. «Αντίο, φεύγω, να φροντίζεις τον εαυτό σου», είπε ο Uzun λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα είχε πει στο βίντεο ότι επέλεγε να τερματίσει τη ζωή του επειδή η κόρη του δεν ζήτησε την άδειά του πριν τον αρραβώνα, ενώ ζήτησε στην κηδεία του να μην παραβρεθεί κανείς από αυτούς που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ένας εκπρόσωπος στο Facebook, σε μια δήλωση αναφέρει ότι η εταιρεία ήταν «πολύ λυπημένη» για το βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι από αυτή την τραγωδία. Δεν επιτρέπουμε την προώθηση αυτοτραυματισμού ή αυτοκτονίας στο Facebook και θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν μια ασφαλή εμπειρία στο Facebook. Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουμε τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο», προσθέτει η ανακοίνωση.

Exit mobile version