80χρονος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση αγελάδων (Photo)

Σοκάρει η είδηση της σύλληψης ενός 80χρονου άνδρα σε φάρμα της Βρετανίας, τη στιγμή που κακοποιούσε σεξουαλικά αγελάδες.

Ο John Curno εμφανίστηκε ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο, με την κατηγορία πως τοποθετούσε το ένα χέρι του στα γεννητικά όργανα αγελάδων, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη, ενώ με το άλλο του χέρι αυνανιζόταν.

Δύο αδερφές που κινούνταν στην περιοχή, διαπίστωσαν από μακριά τις ανώμαλες πράξεις του 80χρονου και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 80χρονος δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η Susan Howie, αυτόπτης μάρτυρας, κατέθεσε στο δικαστήριο πως δεν ήταν η πρώτη φορά που τον είχε δει να κακοποιεί σεξουαλικά τις αγελάδες.

«Αυνανιζόταν, μπορούσα καθαρά να δω το χέρι του να κινείται πάνω κάτω, ενώ είχε το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένα. Σταμάτησε όταν με είδε και άρχισε να τρέχει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δράστης στη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως δεν είναι βίαιο άτομο και πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε στη γκάλερι τον 80χρονο…

Exit mobile version