Λυγίζει καρδιές! Tο γράμμα που άφησε η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο (video)

Θα δακρύσετε…

Η φωτογραφία του γράμματος έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του Διαδικτύου και φυσικά, έγινε viral.

Τα συναισθήματα που προκάλεσε ήταν ανάμεικτα και άφησαν άλλους συγκινημένους και άλλους άφωνους από την δύναμη της μητέρας να δώσει συμβουλές, λίγο πριν το τέλος.

Ο γιoς της βρήκε εντελώς τυχαία το γράμμα που γράφτηκε τον Αύγουστο του 2017 όταν έψαχνε τα σημειωματάρια της. Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με τα εξής λόγια:

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν τόσο γρήγορα και εγώ είχα τόσα χρόνια για να σου πω αυτά που ήθελα. Συγχώρησέ με αν διάλεξα το λάθος τρόπο. Σ’ αγαπάω και ελπίζω να έχεις μια ευλογημένη ζωή. Υ.Γ Φρόντισε να κάνεις σωστές επιλογές στη ζωή σου. Σ ‘αγαπώ, η μαμά σου».

Ο γιός της άτυχης γυναίκας έσπευσε να αναρτήσει το γράμμα της άτυχης μητέρας του στα Κοινωνικά Δίκτυα σχολιάζοντας «Βρήκα αυτό το σημειωματάριό της σήμερα και συνειδητοποίησα ότι επί πολλά χρόνια μου έγραφε γράμματα. Είναι πολύ λυπηρό αλλά νιώθω ευτυχής που το έχω στα χέρια μου. Βρήκα μηνύματά της που μου έγραφε ακόμα και το 2012».

Φυσικά, η ανάρτησή του έλαβε πλήθος σχολίων, με τους περισσότερους χρήστες να συλλυπούνται τον νεαρό άνδρα και να του επισημαίνουν την τύχη και την ευλογία που είχε να βρει τα γράμματα της εκλιπούσας μητέρας του.

Δείτε στη γκάλερι το γράμμα…

Exit mobile version