Ο άνδρας που γεννήθηκε χωρίς μόριο έκανε για πρώτη φορά σεξ (photo)

Μπορεί να επιλέξει εκείνος πότε θέλει να είναι σε στύση και πότε σε εκσπερμάτιση!

Στα 44 του χρόνια ένας άνδρας κατάφερε να κάνει για πρώτη φορά στη ζωή του σεξ.

Ο Andrew Wardle γεννήθηκε με εξωστρεφή ουροδόχο κύστη και παρά το γεγονός ότι είχε έναν όρχι, δεν είχε μόριο.

Όλα αυτά τα χρόνια έκανε διάφορες επεμβάσεις που δεν πέτυχαν, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη, να καταφύγει και στο αλκοόλ και να κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας.

Πλέον όμως ο 44χρονος βλέπει τη ζωή αλλιώς καθώς μετά από επέμβαση που κράτησε 10 ώρες, του τοποθετήθηκε εμφύτευμα πέους, το οποίο είναι φτιαγμένο από το δικό του δέρμα και μυς.

Μέσω μιας ειδικής βαλβίδας που του τοποθετήθηκε, μπορεί να επιλέξει εκείνος πότε θέλει να είναι σε στύση και πότε σε εκσπερμάτιση!

«Είναι καταπληκτικό, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα έχει στύση όταν γεράσει και αν θα χρειαστεί Viagra. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμη και όταν είναι μεθυσμένος», είπε η 28χρονη κοπέλα του, Fedra από την Ουγγαρία, μετά την πρώτη επαφή που είχαν σε ένα ταξίδι τους στην Ολλανδία.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, Κράτησε μισή ώρα και ένιωσα φανταστικά. Ξέρω οτι υπάρχει ένα είδος τεχνολογίας μέσω μου, αλλά πλέον το νιώθω ως μέρος του εαυτού μου. Κατά κάποιο τρόπο είμαι μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ», είπε ο 44χρονος.

Μάλιστα η όλη διαδικασία ενδεχομένως να του επιτρέψει να κάνει και παιδιά. Κάτι για το οποίο θα ενημερωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα κάνει.

Exit mobile version