Έφηβη πουλάει την αγνότητά της: «Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αρχές…» (pics)

Είναι 18 ετών και θέλει να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον, όπως αναφέρει…

Μια 18χρονη έβαλε σε διαδικτυακή δημοπρασία την παρθενιά της και ο λόγος είναι πώς θέλει να χτίσει έναν καλύτερο μέλλον για την ίδια, επειδή η μητέρα της την δίδαξε τον αυτοσεβασμό!

Η Τζέιντ από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Λονδίνο, ανέφερε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πως θέλει να ξεχρεώσει τα χρέη της μητέρας της που την μεγάλωσε μόνη της.

Το άνοιγμα της προσφοράς στην δημοπρασία ξεκινάει από τις 110 χιλιάδες ευρώ.

«Έχω αποφασίσει να βγάλω σε δημοπρασία την παρθενιά μου για να μπορέσω να βοηθήσω την μαμά μου να αντιμετωπίσει κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Με μεγάλωσε μόνη της, μου έμαθε καλούς τρόπους και αυτοσεβασμό και θέλω να της τα ξεπληρώσω», δήλωσε η Τζέιντ.

«Επίσης με αυτά τα χρήματα θα πληρώσω τα δίδακτρα για τις σπουδές μου και άλλα πτυχία που θέλω να κάνω στο μέλλον. Θέλω να γίνω επιχειρηματίας και κάποια στιγμή να αποκτήσω την δική μου επιχείρηση. Τώρα είμαι ελεύθερη όπως ήμουν πάντα. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα αγόρια παρά μόνο τα βιβλία μου», ανέφερε η 18χρονη.

Η Τζέιντ ελπίζει ότι θα μαζέψει περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ από την δημοπρασία αλλά θα είναι ευχαριστημένη και με 1 εκατομμύριο. Προς το παρόν περιμένει να δει τις πρώτες προσφορές.

«Ελπίζω ο νικητής να είναι ποδοσφαιριστής, ηθοποιός ή κάποιος με δική του επιχείρηση ώστε να μπορεί να μου δώσει οδηγίες και συμβουλές για το πως να ξεκινήσω την ζωή μου», ανέφερε η Τζέιντ.

Exit mobile version