Ο Κωνσταντίνος παρουσιάζει το χιονισμένο Πετρίλο και ζητά τη στήριξη όλων… (Video)

Ο πιο νέος εκ των 14 κατοίκων που έχουν απομείνει στο χωριό Πετρίλο της Καρδίτσας, ο 26χρονος Κωνσταντίνος, νιώθει περήφανος για τον τόπο του και μας τον παρουσιάζει στα… λευκά, ζητώντας τη στήριξή μας.

Κι εμείς οφείλουμε να του την προσφέρουμε…

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο, μιλώντας με τα καλύτερα λόηια για την μετεοανταπόκρισή του από το χιονισμένο χωριό του. Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook για τον Κωνσταντίνο, ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Αξίζει! Βίντεο απο την πρώτη χιονόπτωση που έντυσε σήμερα στα λευκά το χωριό Πετρίλο, Καρδίτσας από τον μόνιμο κάτοικο εκεί και πολύ νεαρό σε ηλικία Κωνσταντίνο!. Χιλια Μπράβο Κωνσταντίνε!. Αφου ζητάς τη γνώμη μας θα πρέπει να σου πω ότι όχι μόνο μου άρεσε το βίντεο και η περιγραφή σου σ’αυτό αλλά θα πρέπει να τονίσω ότι είσαι κάτι παραπάνω απο καλός και στην παρουσίαση! RESPECT γενικά για την επιλογή να μεινεις στον τόπο σου και να τον βοηθήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση σ’ αυτό που ζητάς στο τέλος του βίντεο!

Συνέχισε έτσι!».

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση του χωριού του Κωνσταντίνου και βοηθήστε τον κι εσείς με ένα Like για να μπορέσει να παραμείνει στο Πετρίλο και να στηρίξει τον τόπο του…

Exit mobile version