Άγρια κακοποίηση γυναίκας: Την ανάγκασε να κάνει τον σκύλο και να φάει τις βλεφαρίδες της (photos)

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν

Μαρτυρικές ώρες πέρασε μια γυναίκα στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι υποβλήθηκε σε πλήθος ταπεινώσεων και βασανιστηρίων, όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της για να την εκδικηθεί.

Η Danielle Dodds από το Ρένφριουσαϊρ της Σκωτίας, κατήγγειλε τον περασμένο Νοέμβριο τον πρώην σύντροφό της για τα βασανιστήρια που πέρασε.

Αρχικά εκείνος, μπήκε στο σπίτι της, την ακινητοποίησε στον καναπέ και άρχισε να της κάνει ερωτήσεις. Όταν οι απαντήσεις δεν άρεσαν στον Garry McNeill, της έριχνε γροθιές ενώ κάποια στιγμή πήρε την κουβέρτα και της κάλυψε το πρόσωπο, κόβοντάς της την αναπνοή.

Έπειτα πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να της κόβει το μαλλί και την έβαλε να περπατά στα 4 κάνοντας τον σκύλο. Μάλιστα ο αρρωστημένος άνδρας τις έκοψε τις βλεφαρίδες και την ανάγκασε να τις καταπιεί.

Όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να του ξεφύγει και να τρέξει προς την έξοδο, εκείνος την πρόλαβε στην πόρτα και την έριξε αναίσθητη από τα χτυπήματα.

Μερικές ώρες αργότερα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει όταν ο βασανιστής της αποκοιμήθηκε και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Ο 32χρονος Garry McNeill έχει συλληφθεί και η δίκη του πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες δεν είναι παρά φαντασιοπληξίες της πρώην του.

Exit mobile version