Έβγαλε τον 86χρονο χήρο σε ραντεβού – Μόλις δείτε γιατί θα της βγάλετε το καπέλο (photos)

Έβγαλε τον 86χρονο χήρο σε ραντεβού – Μόλις δείτε γιατί θα της βγάλετε το καπέλο (photos)

Τι και αν είναι μόλις 22 χρονών; Έκανε κάτι πανέμορφο!

Η 22χρονη Ellie Walker, εργάζεται σε ένα μπακάλικο και βλέπει τον χήρο 86χρονο Edwin Holmes, σχεδόν κάθε μέρα στη δουλειά.

«Αυτός είναι χωρίς αμφιβολία ο αγαπημένος μου πελάτης», είπε. Όταν άκουσε ότι θα περάσει μόνος του τα Χριστούγεννα, προσφέρθηκε να τον βγάλει έξω για δείπνο.

Ο Edwin εμφανίστηκε στο ραντεβού φορώντας κοστούμι και γραβάτα και κρατώντας λουλούδια για το πρώτο του ραντεβού, μετά από 55 χρόνια. Η Ellie δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από συγκίνηση.

«Με έκανε να κλάψω, γιατί κατάλαβα πόσα πολλά σήμαινε αυτό το ραντεβού γι' αυτόν. Για 'μένα είναι το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μου, το να μιλάω με τους πελάτες και να βλέπω πώς πηγαίνει η μέρα τους».

Ο Edwin, ο οποίος είχε χάσει τη σύζυγό του το 2006 μετά από 45 χρόνια γάμου, έχει μια κόρη και δύο εγγόνια αλλά ζουν στην Αυστραλία.

«Το δείπνο με έκανε πολύ χαρούμενο, επειδή ήταν απρόσμενο και είχα πολύ ευχάριστη παρέα», είπε ο Edwin. Οι δυο τους, έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία και πλέον πάνε τακτικά για καφέ μαζί.

Πόσο γλυκιά χειρονομία εκ μέρους της Ellie!

Πηγή: prototupo.gr