Πλήρωσε 100.000 δολάρια για ένα friend request! (photos)

Να προσεχέτε ποιους κάνετε «φίλους» στα social media

Η Patricia Meister, είναι μια 64χρονη γυναίκα από το Queensland της Αυστραλίας. Προειδοποιεί τους άλλους να μην πέσουν θύματα επιτηδείων επειδή η ίδια την «πάτησε» για τα καλά.

Η Patricia έλαβε ένα αίτημα φιλίας από έναν Ιταλό επιχειρηματία ονόματι Carlos. Αυτός ο Ιταλός εραστής της, ήταν απλά ένας απατεώνας από τη Νιγηρία!

Αφού αποδέχθηκε το αίτημα του Carlos, οι δύο τους άρχισαν να μιλάνε και μάλιστα έφτασαν σε βαθμό που μοιράζονταν προσωπικά στοιχεία για τη ζωή τους.

Ο Carlos ήταν σε θέση να μάθει πολλά για την Patricia τα οποία φυσικά και χρησιμοποίησε για κακό της!

Αφού γνωρίζονταν για περίπου δύο μήνες, ο Carlos τη ρώτησε αν μπορεί να του δανείσει 600 δολάρια. Ισχυρίστηκε ότι ήταν στη Μαλαισία για ένα έργο και η πιστωτική του κάρτα δεν λειτουργούσε. Η Patricia απόρησε αλλά αποφάσισε να αγνοήσει τα ένστικτά της.

Ο Carlos συνέχισε να της ζητάει χρήματα και η Patricia έστελνε διάφορα ποσά κατά διαστήματα.

Όταν ήρθε η ώρα να τα επιστρέψει στην Patricia, ισχυρίστηκε ότι η μεταφορά χρημάτων δεν θα περάσει για ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και έτσι τα χρήματα έπρεπε να παραδοθούν με courier σε μετρητά.

Έπειτα, η Patricia έλαβε ακόμη ένα τηλεφώνημα πως ο Carlos είχε ένα τρομερό ατύχημα και ότι χρειαζόταν χρήματα για να διευθετήσει τις ιατρικές του αμοιβές, αλλά είχε ήδη ξοδέψει 100.000 δολάρια και αποφάσισε πως ήταν αρκετά.

Πήγε στην αστυνομία, όμως δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν λέγοντας της, πως ήταν πολύ αργά για να ανακτήσει τα χρήματά της.

Δείτε τη gallery:

Exit mobile version