Σοκ: Πήγε να βγάλει φωτογραφία και έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο (photos+video)

Το περιστατικό έγινε μέσα σε εμπορικό κέντρο.

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του, μια και η πτώση ήταν μοιραία. Ο εκλιπών έπεσε από τον 7ο όροφο του εμπορικού κέντρου στο έδαφος του επιπέδου του 3ου ορόφου, προκαλώντας πανικό σ’ όσους ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Μέσα του εξωτερικού, ο Νιτιτσάι Σαϊπλάνγκ είχε πάει στο εμπορικό κέντρο Central World της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, παρέα μ’ έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος φέρεται πως είναι ο αδερφός του.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα φέρεται πως είχαν μία μικρή διαφωνία πριν το μοιραίο περιστατικό, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Πάντως, ο Νιτιτσάι του ζήτησε να τον βγάλει φωτογραφία, βρέθηκε στην άκρη του 7ου ορόφου, γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος του 3ου ορόφου.

Πάντως, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. Ο άτυχος 55χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, μια και είχε χάσει πολύ αίμα και τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Exit mobile version