Η γηραιότερη… Barbie του Ηνωμένου Βασιλείου – Έκανε την 105η επέμβαση πριν «κλείσει» τα 50! (pics+vid)

Δείτε το ποσό που έχει ξοδέψει!

Οι περισσότερες γυναίκες όταν ήταν κοριτσάκια, σίγουρα θα είχαν μια κούκλα Barbie για να παίζουν. Για πολλές η όμορφη ξανθιά κούκλα, ήταν και είναι το… πρότυπο γυναίκας. Αυτό σίγουρα ήταν για αυτή τη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ρέιτσελ Έβανς, 48 ετών, έχει ξοδέψει πάνω από £32.000 (36.000 ευρώ) για χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία 13 χρόνια, στην προσπάθειά της να γίνει μια πραγματική «ανθρώπινη Barbie».

Η πιο πρόσφατη εγχείρησή της, η οποία έλαβε χώρα στις 13 Μαΐου, ήταν στο πρόσωπο για να αποφύγει την εμφάνιση της γήρανσης. Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη φορά που έκανε τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Μαζί με τις δεκάδες εγχειρήσεις που ήδη έχει κάνει, η Ρέιτσελ, από το Νότιο Λονδίνο της Αγγλίας, έχει ήδη προγραμματίσει επτά επιπλέον για να… διασφαλίσει πώς στα 50 της χρόνια θα μοιάζει με 30!

Η Ρέιτσελ που είναι μητέρα ενός αγοριού ανέφερε: «συνεχίζω να κάνω αυτές τις εγχειρήσεις για να τελειοποιήσω το πρόσωπό μου για να μοιάζω με την πιο διάσημη πλαστική κούκλα του κόσμου, τη Barbie. Είναι ένας τρόπος ζωής για μένα και κάνω ό,τι μπορώ για να σταματήσω τη γήρανση όπου είναι δυνατόν, οπότε αυτές οι εγχειρήσεις είναι απαραίτητες».

Μάλιστα η 48χρονη θέλει να είναι η πιο… πλαστική γυναίκα στον κόσμο: «Θέλω να είμαι η πιο πλαστική γυναίκα στον κόσμο μέχρι να είμαι 50, οπότε προσπαθώ να συνεχίσω τις διαδικασίες συντήρησης. Πιστεύω ότι ο χρόνος για να γεράσω ήδη μετράει αντίστροφα. Ο στόχος μου είναι να είμαι η ζωντανή ανθρώπινη κούκλα Barbie.»

Μέχρι στιγμής η Ρέιτσελ έχει ξοδέψει 36.000 ευρώ για τις επεμβάσεις, ενώ σκοπεύει να ξοδέψει όσα χρειαστεί για να πετύχει το σκοπό της.

Exit mobile version