Total Football: Αυτήν την Κυριακή εκτάκτως στις 22.45

To καθιερωμένο πια τηλεοπτικό ραντεβού των Ελλήνων φιλάθλων αλλάζει ώρα έναρξης – εκτάκτως – για αυτή την Κυριακή, αλλά διατηρεί τον ίδιο δυναμισμό και το ύφος που άρχισε να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό από τις πρώτες εκπομπές.

Στις 22:45, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», το Total Football έρχεται να δώσει ποδοσφαιρικό χρώμα στο βράδυ της Κυριακής.

Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του ΟPEN μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Super League και τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα και ο θρυλικός Τάσος Μητρόπουλος λένε την άποψή τους χωρίς φίλτρα και διάθεση για δημόσιες σχέσεις, με φαρμακερές ατάκες που γίνονται τίτλοι στα σάιτ και τις εφημερίδες της επόμενης ημέρας!

Μαζί τους κάθε Κυριακή δύο δημοσιογράφοι που επίσης διακρίνονται για το αιχμηρό τους σχόλιο: Ο διευθυντής του sdna.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport, Βασίλης Βέργης.

Tην παρέα συμπληρώνει ο επί σειρά ετών κορυφαίος Ελληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, που με τη ματιά του ειδικού διώχνει κάθε αμφιβολία από τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα αναλύσει τα σημεία-κλειδιά του πιο σημαντικού ματς της ημέρας, Άρης-Ολυμπιακός, ο Κώστας Βασιλόπουλος και ο Σταύρος Κόλκας θα σχολιάσουν από τη Θεσσαλονίκη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα και ο Νικόλας Βασιλαράς θα καταθέσει την άποψή του για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, ενώ ο Δημήτρης Βάλσαμος θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ από τη δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ στη Λάρισα.

Και αυτή την Κυριακή, το Total Football στις 22:45 είναι αυτό που πρέπει να δει όποιος θέλει να έχει τεκμηριωμένη άποψη στις καθιερωμένες ποδοσφαιρικές συζητήσεις της επόμενης ημέρας!

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version