Ο Έλληνας δρομέας που θα τρέξει τον 12ο Μαραθώνιο μέσα σε ένα χρόνο για να στηρίξει το Make-A-Wish (photos)

Διαβάστε το απίστευτο επίτευγμά του!

Αν σου φαίνεται πολύ το να τρέξεις ή ακόμα και να περπατήσεις μερικά χιλιόμετρα, τότε διαβάζοντας το παρακάτω θα καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ειδικά όταν πρόκειται για καλό σκοπό και όχι μόνο για τη σωματική μας υγεία.

Ο Γιώργος Κακαβάνης πέτυχε το 2018 πέτυχε το ακατόρθωτο και συνεχίζει ακάθεκτος! Ο Έλληνας δρομέας έγινε ο πρώτος που έτρεξε στους 6 από τους 7 Μαραθωνίους της χώρας μας και αν την Πρωταπριλιά δεν συνέπιπταν οι αγώνες της Αρχαίας Ολυμπίας και Θεσσαλονίκης, θα είχε κάνει το απόλυτο!

Το 2019 ο Γιώργος Κακαβάνης ξεκίνησε ένα «διαφορετικό ταξίδι» έχοντας παράλληλα ένα ιερό σκοπό. Έβαλε στόχο να τρέξει 12 Μαραθωνίους σε ένα χρόνο σε 12 χώρες και να συγκεντρώσει χρήματα για το Make-A-Wish, ώστε να βοηθηθούν παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Ένας αγώνας έμεινε για να ολοκληρωθεί το «ταξίδι» του και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Ισπανία. Ο ίδιος ζητά τη στήριξη όσων μπορούν για να βοηθήσουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έχω τρέξει φέτος 3.000χμ, τα 462χμ σε 11 μαραθώνιους σε 11 χώρες. “Τρέξτε” κι εσείς μαζί μου μέχρι τον δωδέκατο και τελευταίο αγώνα, συνεισφέροντας απλώς ένα ποσό της επιλογής σας, προσφέροντας σε αυτό το φιλανθρωπικό εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά αυτά να “τρέξουν” τον δικό τους αγώνα στην ζωή».

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το «ταξίδι» του αλλά και να προσφέρετε το ποσό που μπορείτε πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version