Χαμός! Αυτό είναι το πιο προσβλητικό σημείωμα σε πολυκατοικία (photo)

Σάλος έχει προκληθεί στα social media.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει εδώ και μερικές μέρες ένα σημείωμα που τοιχοκολλήθηκε σε πολυκατοικία και δίνει… σαφείς οδηγίες – εντολές προς τους ενοίκους. Λίγες ώρες αργότερα, το σημείωμα αναρτήθηκε στα social media και προκλήθηκε σάλος ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Παρασκευής (31/1) λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το σημείωμα κολλήθηκε στις πόρτες πυρασφάλειας του Winchester Tower. Στο μήνυμα του αγνώστου που έγραψε το σημείωμα αναφερόταν πως όποιος δεν μιλάει αγγλικά θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Η αγγλική, που μιλά η βασίλισσα, είναι η μόνη αποδεκτή γλώσσα εδώ», αναγραφόταν, ενώ ο τίτλος του ήταν «Happy Brexit Day».

Μάλιστα, σ’ άλλο σημείο του μηνύματος υπήρχε η… εντολή για εξέλιξη ή αποχώρηση. «Είναι μια απλή επιλογή να υπακούσετε στην επιθυμία των πολλών και να φύγετε. Εξελιχθείτε ή φύγετε». Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά από την στιγμή που αναπαρήχθη στα social media.

«Το Νόργουιτς έχει μια ιστορία φιλοξενίας, για την οποία είναι υπερήφανο και για αυτό δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αναφέραμε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το περιστατικό και ενθαρρύνουμε τους κατοίκους να επικοινωνήσουν είτε μαζί μας είτε με την αστυνομία, εφόσον συντρέχουν λόγοι ανησυχίας», αναφέρεται από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version