Επική ατάκα δημοσιογράφου για απαγόρευση κυκλοφορίας: «Πώς θα φτιάχνουμε τα νύχια μας;» (video)

Τρομερή απορία εξέφρασε η δημοσιογράφος.

Την στιγμή που σε όλον τον κόσμο υπάρχει έντονη ανησυχία αναφορικά με τον κορονοϊό, την γρήγορη εξάπλωσή του και τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συνεχίζουν να… ζουν στον δικό τους «κόσμο», δείχνοντας πως δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Σ’ όλον τον πλανήτη πολλές χώρες έχουν αναγκαστεί να πάρουν σημαντικά και αυστηρά μέτρα, προκειμένου να προστατεύσουν τους πολίτες τους, αλλά και να προσπαθήσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του νέου φονικού ιού. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι και η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το τελευταίο δεν βρίσκει σύμφωνη την Έινσλι Άχαρντ, την παρουσιάστρια της εκπομπής «Fox and Friends» στο δίκτυο «Fox News» των ΗΠΑ, καθώς οι γυναίκες χρειάζεται να πάνε στο κομμωτήριο, αλλά και να φτιάξουν τα νύχτα τους.

«Εσείς οι άνδρες δεν το σκέφτεστε, δεν είναι προτεραιότητα για σας, αλλά οι γυναίκες πρέπει να πάνε στο κομμωτήριο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής και συνέχισε μ’ ένα tweet που είχε δει: «Θα δείτε ποιο είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών μας, επειδή οι ρίζες τους θα ξαναμεγαλώσουν». Και κατέληξε: «Όλοι οι φίλοι μου λένε, πως δεν είναι μια προτεραιότητα, οι άνθρωποι πεθαίνουν, και το καταλαβαίνω, αλλά κάποιες λένε πως δεν μπορούν να φτιάξουν τα νύχια τους».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version